"Има една легенда за птичката, която пее само веднъж в

...
"Има една легенда за птичката, която пее само веднъж в
Коментари Харесай

35 години след Птиците умират сами: Какво се случва с Меги и Ралф

"Има една легенда за птичката, която пее единствено един път в живота си, само че по-сладко от всяко друго земно творение. Още щом напусне гнездото си, тя дири бодлив шубрак и няма покой, до момента в който не го откри. Тогава запява измежду безпощадните му клончета, притискайки гръд към най-дългия им и изострен шип, с цел да почине, извисена над своята мъка, надпяла и чучулигата, и славея. Възхитителна ария, заплатена с живота. Но целият свят притихва, заслушан, и даже Бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива единствено с цената на огромна болка… или най-малко по този начин е съгласно легендата ".

Безспорно това е един от най-красивите и сантиментални цитати от книга "Птиците умират сами " споделя вълнуващата и незабравимата история на една невъзможна обич – тази сред хубавицата Меган и свещеника Ралф де Брикасар.

През 1983 година по книгата бе основан сериал, който допира феновете и през днешния ден. Това е една от най-успешните продукции на Австралия и до наши дни. 35 години след основаването му, той продължава да провокира страсти във почитателите си.

Времето е оставило своя отпечатък върху актьорите, изпълнили основните рокли, само че те са съхранили невероятното си лъчение и не престават да се радват на обичта на феновете си.

Днес Ричард Чембърлейн е на 84 години. Той има десетки функции в игралното кино. Освен като артист, той се изявява и като артист, художник, публицист и продуцент.

През 2004 година той написа автобиографичната книга „ Разтърсваща любов”, в която публично разгласи, че е педераст. Това даде спомагателен подтик на кариерата му и бе зает за още доста функции.

В момента Ричард живее в Съединени американски щати. Иначе надали в миналото ще не помни ролята си в „ Птиците умират сами “ - всяка седмица е получавал към 12 000 любовни писма от последователки.

„ Птиците умират сами “ има особено място и в сърцето на Рейчъл Уорд, която познаваме като Меги. На снимачната площадка тя се среща с Брайън Браун, който беше неин екранен брачен партньор.

Двамата се женят малко след края на фотосите и до през днешния ден са щастливо семейство. Рейчъл и Брайън имат продуцентска къща в Австралия.

Днес Рейчъл е на 60 години, има три деца и не се е снимала в сериали от 2007 година Работи като режисьор и публицист.

Източник: dariknews.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР