Има две основни причини за неприемането ни в Шенген. Първият

...
Има две основни причини за неприемането ни в Шенген. Първият
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: На ГЕРБ им трябват 6 гласа, за да мине кабинетът. Обсъждат се различни механизми

Има две съществени аргументи за неприемането ни в Шенген. Първият е политическата неустойчивост в страната. Втората причина е гъвкавата позиция за Украйна. Това зави ген. Атанас Атанасов от „ Демократична България “ в предаването „ Тази събота “ по bTV.

Голям проблем имаме с мигрантите. Виждаме в последно време каква интензивност има по линия границата България – Турция. Според мен Турция „ се пробва да помогне “ на политическата рецесия в страната. Като се пробва да убеди, че Движение за права и свободи би трябвало да стане една от политическите сили в ръководството на България, сподели съпредседателят на „ Демократична България “.

Той още веднъж бе безапелационен, че партията няма да поддържа държавно управление с първия мандат.

Създадохме „ Демократична България “ преди 5 години, с цел да демонтираме корумпираната Борисова страна. Тази цел не е реализирана и ние ще работим за това. Къде ни слагат в този момент? На Борисов му би трябвало политическа пералня. Тия перални от дълго време не ги създават в нашия цех. Ние не можем да бъдем смокинов лист на реставраторските сили, уточни ген. Атанасов.

По думите му на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили им трябват още шест гласа, които да поддържат първия мандат. И добави, че се разискват механизмите за тези шест гласа – или някой да ги даде, или някой да отсъства.

Според него има късмет за поддръжка на първия мандат за държавно управление.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР