Има доста въпросителни около инцидента с главния прокурор, които изглеждат

...
Има доста въпросителни около инцидента с главния прокурор, които изглеждат
Коментари Харесай

Бивш шеф на НСО вижда доста „несериозни неща“ около взрива до колата на главния прокурор


Има много въпросителни към случая с основния прокурор, които наподобяват съмнителни. Това сподели пред ген. Красимир Станчев, някогашен шеф на Националната работа за защита.

„ Първото нещо, което трябваше да се случи, не беше да се дават изказвания под въздействието на страсти. Визирам господин Сарафов. Не ми се виждат съществени тези неща “, съобщи Станчев.

Относно гърмежа той изясни, че да се работи по този начин против сходна кола също е несериозно. И подсети, че един брониран автомобил коства над милион и половина лв..

Неприятно усещане ми направи, че час и половина преди гърмежа идва някакъв израелски специалист и той е позволен до следствие на този случай, сподели ген. Станчев.

Не е съществено една страна да не изцеди до дъно ресурса на своите институции, тогава да каже дали липсва нещо и да бъде поканен някой по формален път. Да хванеш някого от аерогарата и да го заведеш на това място, което беше отцепено повече от 24 часа, не ми звучи съществено. “

Красимир Станчев счита, че изявленията след гърмежа удовлетворяват  не публичния интерес, а нечий различен. „ Общественият интерес се нуждае от потвърдени обстоятелства, “ сподели някогашният охранител №1.

Генералът се надява, че от прокуратурата ще дадат повече информация по случая, когато се изяснят нещата, а не когато се намести версията.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР