Има данни, че Мартин Божанов - Нотариуса си е сменил

...
Има данни, че Мартин Божанов - Нотариуса си е сменил
Коментари Харесай

МВР има данни, че Нотариуса е сменил името и ЕГН-то си

" Има данни, че Мартин Божанов - Нотариуса си е сменил името и ЕГН-то ". Това заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев.

" Ще проверим всичките тези изказвания, само че това не трансформира обстоятелството на неговата незаконна активност, на свадите, в които е забъркан ", уточни Коцев, като добави, че не счита, че това е от голяма важност.

" Нашата отговорност е да осветим неприятните практики и да създадем по този начин, че да бъдат невъзможни отсега нататък “, показва той

" Въпросът е какъв е бил методът от страна на институциите към неговите действия, към неговите дейности, дали са забелязвани и какви ограничения са били предприемани ", разяснява Коцев.

На въпрос дали има лист с имена, които са посещавали частния клуб, основният секретар Министерство на вътрешните работи уточни, че органите на реда не разполагат с подобен лист.

" Не знам за какъв лист става въпрос. Не разполагам с подобен лист и желая да се прекратят всевъзможни спекулации. Какви описи са тиражирани в медиите - нямам визия. Уверявам ви, че ние не разполагаме с подобен. Ако някъде съществува в друга институция, е допустимо, само че в границите на Министерство на вътрешните работи не разполагаме със лист с съответни имена. Искам доста ясно да заявя това ", съобщи Живко Коцев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР