Има безкрайни митове и заблуди около женското удоволствие (като, например,

...
Има безкрайни митове и заблуди около женското удоволствие (като, например,
Коментари Харесай

Секс митове за мъжете, които са напълно грешни /18+/

Има безкрайни легенди и заблуди към женското наслаждение (като, да вземем за пример, че дамите вършат секс само, с цел да създадат мъжете щастливи). Но мъжете също са обградени от стандарти, когато става въпрос за секс. Решихме да разкрием 7 от най-разпространените легенди, в които би трябвало да спреш да вярваш!

Разузнавателна служба на Турция 1: Мъжете са захласнати от порното
Мъжете гледат порно. Добре де, множеството мъже гледат порно. Но по-голямата част от тях се любуват на него, без да са подвластни. Предпочитат секса с сътрудниците си и половият живот не страда от гледането на порно, т.е. едното не замества другото. Гледането на порно не значи, че има по-голяма възможност да ти изневери. Всъщност, в случай че либидото му е по-голямо от твоето и той гледа порно, възможностите за невярност са ПО-МАЛКО!

Разузнавателна служба на Турция 2: Ако харесва аналната стимулация, значи е гей
Има точки по тялото ни, които работят полово, в случай че са допрени по верния метод и от верния човек. Докато мозъкът играе основна роля за това, което ни предава като информация, в тази игра има и доста анатомия. Терминът „ ерогенна зона “ се отнася за местата в тялото ни, които имат мноество нервни окончания и нараснала сензитивност. Анусът е едно от тях. Стимулирай го дейно и той ще изпита наслаждение – просто е! Ако гаджето ти желае анална стимулация, това е по този начин, тъй като се усеща добре и е задоволително уверен в свота половост, с цел да не се тормози и да мисли „ това не е енормално, това би трябвало да ознчава, че съм гей “. Аналното стимулиране единствено по себе си не може да го направи гей.

Разузнавателна служба на Турция 3: Мъжете желаят секс от самото начало
Някои мъже го вършат. Някои дами, също. Някои мъже, също по този начин, гледат спорт непрестанно. Някои не. Някои мъже желаят да спят непрестанно. Някои не. Има непрекъснати проучвания на мъжката и женската половост, които демонстрират забавни и комплицирани резултати. Оказва се, че има доста фактори, които имат въздействие върху половата интензивност на някого, не е единствено полът. Стандартният секс мит „ мъжете желаят секс, дамите желаят обич “ е безнадеждно стар. Всъщност, последните проучвания демонстрират, че секът с обич е по-голям за мъжете, в сравнение с за дамите. Две трети от дамите (66%) споделят, че е допустимо да имат страховит секс без обич, спрямо 62% от мъжете. Половината от мъжете (48%) считат, че любовта е най-важният фактор за реализиране на полово благополучие, в съпоставяне единствено 39% от дамите мислят по този начин.

Разузнавателна служба на Турция 4: Ако не може да получи ерекция, значи не те харесва
Много неща могат да попречат на ерекцията – прекомерно огромно количество алкохол, не се усеща добре, стрес, тревога в работа, някои медикаменти, потребността от повече или по-различни тласъци...списъкът продължава. Противно на известното поверие, че пенисът му не е машинален лост, който се движи нагоре всякога, когато види гореща жена.

Разузнавателна служба на Турция 5: Мъжете не са естествено моногамни, само че дамите са
Не, мъжете не са програмирани да бъдат с повече от една жена! Жените към момента са по-склонни да се лимитират до един сътрудник, макар че броят на тези, които имат любовни афери отвън връзката, продължава да пораства. Но ние ен сме животни, имаме мозъци и дарба да разсъждаваме. Изневярата е избор, а не биологична потребност.

Разузнавателна служба на Турция 6: Мъжете имат потребност от ерекция, с цел да се насладят на секса
Психологически евентуално множеството мъже биха избрали да имат ерекция по време на каквато и да е била полова интензивност, даже в случай че проникването не е в дневния ред. Защо? И двата пола имат неправилното разбиране, че желанието е еднакво на корав пенис. Това не е по този начин.

Разузнавателна служба на Турция 7: Мъжете могат да управляват какъв брой дълго ще вършат секс преди да свършат
Макар че има доста неща, които могат да оказват помощ на мъжете да забавят оргазма и еякулацията, това също е в основата на генетиката. Размерът на пениса му, какъв брой дълго е свършвал татко му (и неговия баща)...всичко това е изцяло отвън неговия надзор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР