> ИлюстрацияЛишен от право да управлява МПС по адмистративен и

...
> ИлюстрацияЛишен от право да управлява МПС по адмистративен и
Коментари Харесай

Задържаха водача, потрошил младеж на сп. Явор във Варна, бил е яко дрогиран

 > Илюстрация
Лишен от право да ръководи МПС по адмистративен и правосъден ред 32-годишен варненец е управлявал лекия " Хонда ", който през вчерашния ден към 13,25 ч., на спирка " Явор " във Варна, блъсна 18-годишен юноша, кола спряла за слизане на пасажери и нанесе материални вреди по спирката.

Непосредствено след произшествието, лидерът е свалил регистрационните табели на автомобила си, след което го е укрил в региона над стадион " Варна ".

Малко по-късно, след оперативно-издирвателни дейности, автомобилът е открит и му е осъществен оглед. При установяването на притежателя му, същият е тестван с полеви тест за опиати, който е посочил, че лицето е използвало 3 типа опиати.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Лицето е арестувано за период до 24 ч., казусът е докладван на прокурор при РП- Варна. Пострадалият юноша е прегледан в болница, открити са комоцио и травми на глава и рамо, оказана му е здравна помощ и е ориентиран за домашно лекуване. ОД Министерство на вътрешните работи - Варна благодари на многочислените жители, оказали подпомагане по случая.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР