> Илюстрация51-годишният Сашо Б. е бил привлечен към наказателна отговорност

...
> Илюстрация51-годишният Сашо Б. е бил привлечен към наказателна отговорност
Коментари Харесай

Изверг нахлу в дома на самотна старица от шуменско село и я изнасили

 > Илюстрация
51-годишният Сашо Б. е бил притеглен към наказателна отговорност от Районната прокуратура в Шумен за обезчестяване на стара жена – закононарушение по член 152, алинея 1 от Наказателен кодекс, осъществено със мощ и заплашване. Мъжът, който е неведнъж осъждан, е арестуван с разпореждане на прокуратурата до 72 часа.

На 28 против 29 август тази година в село в община Нови пазар обвиненият влезнал в дома на самотно живееща 79-годишна жена. Тя била легнала и откакто видяла, че някой влиза в стаята й, се изправила. Сашо Б. блъснал дамата, блъснал я на леглото и я изнасилил. След осъществяване на закононарушението той напуснал дома на старата жена.

Жертвата не разполагала нито с домакински, нито с мобилен телефон, с цел да подаде сигнал в полицията. Посред нощ дамата тръгнала пеш от селото до Нови пазар, с цел да подаде сигнал в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи против причинителя, който разпознала.

Утре, 1 септември, Районната прокуратура в Шумен ще внесе искане в съда за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на 51-годишния Сашо Б.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР