Илюстрация YoutubeЕдин от четирите двигателя на самолет Еърбъс А380 на

...
Илюстрация YoutubeЕдин от четирите двигателя на самолет Еърбъс А380 на
Коментари Харесай

Какво се случва? Самолет на Ер Франс с 501 души на борда аварира

Илюстрация Youtube

Един от четирите мотора на аероплан Еърбъс А380 на Ер Франс, който е изпълнявал полет от Абиджан в Кот д`Ивоар за Париж тази нощ с 501 пасажери на борда, е аварирал над Нигер. Това е принудило самолета да се върне назад на летището в Абиджан, се споделя в изказване на самолетната компания, съобщи Франс прес, представен от Пик.

``
реклама

Говорител на Ер Франс – Ка Ел Ем сподели, че става дума за повреда, която се случва понякога и че екипажите са изцяло готови в симулатори за реакция, в случай че такава повреда се случи по време на полет. До сходна повреда може да се стигне, в случай че птица е била всмукана в мотора при политане, добави представителят. Авариралият аероплан е бил на сред 8-10 години, добави той.

Според журналиста от организация Блумбърг Бодлер Мийо, който е бил в самолета, той е почнал да се тресе, да се люшка, хората се паникьосали, а водачът е съобщил, че машината е аварирала, споделил каква е повредата и че самолетът се връща в Абиджан.

Самолетът се е тресял през целия път назад и хората са се молели. Когато машината най-сетне кацнала на летището в Абиджан, пасажерите почнали да приветстват, споделя журналистът. Той споделя, че е изпитал най-големия боязън в живота си.

Ер Франс ще обезпечи полет с Боинг 777-200 на следващия ден сутринта в допълнение с полетите си от довечера и на следващия ден вечер от Абиджан, с цел да извози пасажерите от авариралата машина.

Това е следващият случаят във въздуха за последните 24 часа. Припомняме, че близо 170 души починаха, а десетки са ранени след 3 случая в небето единствено за денонощие.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР