Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване В продължение на седем

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване В продължение на седем
Коментари Харесай

Място: Flip Flop - еggs and spirit

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Цветелина Белутова Смаляване
В продължение на седем години бар Flip Flop се радваше на постоянното и многолюдно наличие на другари, почитатели и правилни клиенти. Заради коктейлите и атмосферата незабавно след откриването му той доста бързо съумя да надвиши концепцията на просто кварталния бар. И макар триумфа му един проблем по този начин и не е изнемощял: за шума и съседите. Това е една от аргументите за решението формулата на мястото да се промени. А другата, която е със същата тежест, произтича от естественото развиване на всяко заведение с желанието за надграждане.

Като начало значимо е уточнението, че хората на новия Flip Flop съвсем напълно са същите, което е гаранция, че духът му се резервира макар радикалната външна смяна (вече и с втори етаж) и разширена идея.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Най-важната смяна е включването и на храна. Това трансформира ритъма на мястото, като го трансформира в целодневен бар. " Издърпването " на времето води до доста по-активни дневни часове за сметка на два-три по-малко от нощта. Ако преди барът работеше до 2+, в този момент последните поръчки са в 24 ч., тъй че в този момент към този момент омлетът и чашата кафе, а още по-добре - вино на закуска, както и обядът са наедно с вечерните напитки.

Дори единствено новото лого Flip Flop - eggs and spirit дава знак, че основната дума на менюто е яйцето. Този колкото всемогъщ, толкоз и тайнствен артикул е показан с базовия си репертоар: разнообразни типове бъркани яйца, омлети, бенедикт, пържени филии. В момента наподобява изцяло задоволително, изключително за един бар. Въпреки това проектите са за допълнение на менюто. Всичко досега си остава, само че ще се добави и една сериозна околосветска обиколка на сандвича.

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Цветелина Белутова Смаляване

Зад менюто и това, което излиза от кухнята, стои името на Йоана Тодорова, което най-малкото значи движимост метод, око и ръце. Тя предлага и " рубриката " направи си самичък - избор на самун, тип на яйцата, сос или добавки при някои ястия, а уикендът ще е отдаден на разнообразни кулинарни тематики и пътешествия както за храната, по този начин и за коктейлите.

Все отново да не забравяме, че Flip Flop е на първо място бар. Партитата, равнището на коктейлите, които помним, се резервира изцяло, бирите са още веднъж налице, върви се и в посока на от ден на ден български виновност. През пролетта барът ще се изнесе и на открито, както си беше и преди. Дори носталгиците би трябвало да са удовлетворени.

А най-хубавата вест е, че към този момент и съседите са удовлетворени.

ул. " Оборище " 61
0892 994626
понеделник - неделя 8-24
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР