илюстрация БулфотоВ нощта срещу сряда, около 03:30 часа, е получен

...
илюстрация БулфотоВ нощта срещу сряда, около 03:30 часа, е получен
Коментари Харесай

По тъмна доба: Крадец разби входната врата на къща в Бяла, избяга с телевизора

илюстрация Булфото

В нощта против сряда, към 03:30 часа, е получен сигнал за кражба от частен дом, намиращ се в гр. Бяла. Неизвестно лице е разрушило входната врата на къщата, проникнало е вътре и е направило кражбата на ЛСД тв приемник.

Полицията е открила като причинител на действието е З.А. (32 г.), локален гражданин, прочут на Министерство на вътрешните работи и осъждан. Мъжът е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. На З.А. е повдигнато обвиняване, арестуван е с разпореждане на наблюдаващ прокурор за период до 72 часа.

Същият ден, към 06:30 часа, е получен сигнал за кражба от база на частна компания, намиращ се в гр. Девня. Неизвестно лице е направило кражбата на електрически проводници. След извършени незабавни оперативно – издирвателни действия е открито, че причинители на действието са: К.К. (56 г.), локален гражданин, и И.И. (19 г.) от с. Падина. Мъжете са арестувани за период до 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Девня.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР