Илон Мъск ще се съди свирепо с Граймс за попечителство. Според

...
Илон Мъск ще се съди свирепо с Граймс за попечителство.
Според
Коментари Харесай

Мъск ще се съди свирепо с Граймс за попечителство

Илон Мъск ще се съди свирепо с Граймс за настойничество.

Според информация на медиите, предишния месец милиардерът е подал документите в Тексас. Основното му обвиняване против екстравагантната звезда е, че тя не се грижи за наследниците им. Става дума за синовете им X Æ A-Xii и Tau Techno Mechanicus и щерка им Ex Dark Sideel.

Завеждането на делото се случва малко откакто Илон Мъск внесе петиция против Граймс. В нея той я упреква със същите причини

Последвалите правосъдни дейности са само за решението от съда да бъде взето в оптимално малко време.

“Вносителят на молбата в реалност е полагал грижи, възпитавал ги е и е бил в обкръжението на всяко едно от децата още от раждането им. Освен това вносителят на молбата е бил дружно с децата в един и същи дом в продължение на месеци, в това число и последните такива ”, написа в документите.

Мъск е внесъл петицията още на 7 септември, а на 18 септември е подал и документите за по-бързото решение на въпроса

Самата Граймс очевидно е решила да не се дава без пердах и на 29 септември също е подала своя молба, само че в съда в Сан Франциско. От документите излиза наяве, че тя също желае да получи попечителството на трите си деца. Певицата упреква създателя на “Тесла ”, че не й разрешава да се вижда с 3-годишния им наследник X Æ A-Xii.

Освен това е помолила делото в Тексас да бъде отхвърлено. По думите й нито тя, нито децата и някогашният й мъж имат каквито и да било контакти в щата, защото всички живеят в Калифорния. Тя счита и че там няма да получи заслужено правосъдно решение, пишат от Dir.bg

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР