Илон Мъск призна, че е пълен идиот ('a fucking idiot')

...
Илон Мъск призна, че е пълен идиот ('a fucking idiot')
Коментари Харесай

Илон Мъск: „Аз съм пълен идиот“

Илон Мъск призна, че е " цялостен глупак " ('a fucking idiot') за това, че е опетнил името на английския пещерен гмурец Върнън Унсуърт, който избави дузина деца през миналата година, наричайки го „ изнасилвач на деца “ в имейл до кореспондент от BuzzFeed. Това демонстрират документи от правосъдното дело, което тече сега.

Припомняме ви, че 12 деца и техният футболен треньор бяха заклещени в пещера в Тайланд през 2018 година, само че съумяха да се измъкнат седмици по-късно с помощта на спасителите и най-много на живеещия в страната гмурец от английски произход Върнън Унсуърт. По-късно Унсърт назова дребната подводница, която инженерите на Мъск построиха за избавителната задача безполезна и че „ не съществува безусловно никакъв късмет да проработи “. Според него всичко е една " PR акция ". Британецът отиде даже по-далеч, казвайки, че Мъск може " да си завре подводницата там, където боли ".

Мъск отвърна на удара, като назова Унсуърт „ педо “ в туийт до милионите си почитатели на 15 юли 2018 година - известие, което след това бе изтрито.

През август 2018 година пък, в поредност от имейли до BuzzFeed, Мъск декларира, че Унсърт е „ изнасилвач на деца “ и че се е преместил във Тайланд, с цел да се омъжи за 12-годишно дете (позовавайки се на информация, предоставена му от частен детектив, който, с изключение на всичко останало, се оказва наказан нарушител и прочут измамник). Впоследствие обаче английските медии оповестяват, че дамата на гмуреца е в действителност на 40 и се е срещнала с него преди по-малко от десетилетие.

Ето за какво в края на краищата Мъск призна, че е „ цялостен глупак “ и че това е „ едно от най-тъпите неща, които в миналото съм правил “, тъй като е предполагал, че BuzzFeed няма да разгласяват имейлите му, защото той е почнал текста с уточнението, че те са off the record. Чудесно, само че всеки знае, че това е въпрос на авансово съглашение сред двете страни, а BuzzFeed не са се съгласявали на такова нещо.

Можете да видите съответните цитати на Мъск в туита по-долу - правният отдел на Унсуърт много услужливо ги е маркирал с удебелен шрифт.

Източник: GIzmodo

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР