Илон Мъск отправи нецензурно послание към рекламодателите, които изтеглиха рекламите

...
Илон Мъск отправи нецензурно послание към рекламодателите, които изтеглиха рекламите
Коментари Харесай

Мъск към рекламодателите: Шибайте се отзад!

Илон Мъск насочи нецензурно обръщение към рекламодателите, които изтеглиха рекламите и рекламните си бюджети от X през последните седмици на фона на отрицателната реакция против неговото утвърждение на антисемитски туит и отчети за увеличена тирада на омразата в платформата.

Видео от диалог с него на сцената на събитие в Ню Йорк в сряда, 29 ноември, два дни след визитата му в Израел, където се срещна с премиера Нетаняху, документира по какъв начин Мъск споделя: " Не рекламирайте. Ако някой ще се пробва да ме изнудва с реклами, да ме изнудва с пари, да върви на майната си. "

Той повтаря предлагането " go f*ck yourself " два пъти - втория път постепенно, отделяйки думите една от друга, след което прави къса пауза и пита: " Така става ли ясно? "

В сряда притежателят на X, " Тесла ", " Старлинк " и SpaceX все присъединяване в конференцията DealBook Summit на " Ню Йорк Таймс ". Малко по-рано в хода на изявлението Мъск изрази страдание за своята обява от 15 ноември, с която сътвори усещането, че е склонен с изказванията в непозната антисемитска обява в неговата платформа X.

Той споделя, че това е може би най-лошият пост (публикация), който е правил до момента (от над 36 хил.), а историята на изявленията му по личните му думи включва доста " глупави " известия като това от 2018 година, което му коства 40 млн. $ санкции от Комисията по скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати.

В изявлението Мъск декларира, че откакто е премислил случая, преценя, че не е трябвало да дава отговор на този съответен пост и е трябвало да напише по-обстоятелствено какво е имал поради: " Подадох зареден револвер на тези, които ме ненавиждат, и на тези, които са антисемити, и доста скърбя за това. "

Моментът на разкайване обаче не продължава дълго. След горните признания Мъск показва афект и споделя горните реплики в отговор на учудването на интервюиращия го Андрю Рос Соркин след неговото императивно: " Не рекламирайте ", с което Мъск се обръща непосредствено към бойкотиралите платформата му рекламодатели.

В един миг Мъск се обръща съответно към човек на име Боб - явна отпратка към Робърт Айгър, основният изпълнителен шеф на " Уолт Дисни ", който изтегли рекламите на компанията от X.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР