Илия Груев лекува контузия и не бе в състава на

...
Илия Груев лекува контузия и не бе в състава на
Коментари Харесай

Без Груев Лийдс сдаде върха в Чемпиъншип

Илия Груев лекува травма и не бе в състава на Лийдс Юнайтед за гостуването на Уотфорд. Двубоят приключи наедно 2:2, само че това не бе задоволително за „ белите “ да си върнат лидерската позиция в Чемпиъншип. Така лидер в подреждането остана Ипсуич.

Три гола в последните 15 минути на мача украсиха първото полувреме. Байо откри резултата в 31-а минута със своя шести гол за сезона във второто равнище на футбола в Англия. И когато изглеждаше, че Уотфорд контролираше развоя на срещата, пристигна ред на Лийдс. Крисенсио Съмървийл изравни в 37-а минута със своя 16-ти гол за сезона в Чемпинъшип. Само че първото полувреме приключи с задатък за домакините, тъй като Емануел Денис направи 2:1 минута преди края на постоянното време на първата част.  Лийдс изпитваше големи проблеми в играта като трима от титулярите Джо Родън, Етан Ампаду и Дан Джеймс изиграха 120 минути за Уелс през седмицата.

Том Клевърли водеше Уотфорд за повторно като управител, откакто преди паузата за мачовете на националните тимове „ стършелите “ завоюваха с 1:0 на терена на Бирмингам.

След почивката Лийдс Юнайтед владееше топката над 75% от времето, само че отбраната на Уотфорд не позволи доста чисти обстановки за гол. Младият нападател на Лийдс Юнайтед Матео Джоузеф се появи на игра в в 84-а минута и към 60 секунди по-късно прати топката в мрежата за 2:2, реализирайки първото си попадение в Лигата. В края на февруари той се разписа на два пъти във вратата на Челси, само че те бяха в ФА Къп.

Лийдс взе една точка и изостава от водача Ипсуич на една точка, като в това време има същия задатък пред третия Лестър Сити. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР