Или не е обмислено докрай или не беше изпълнено както

...
Или не е обмислено докрай или не беше изпълнено както
Коментари Харесай

Тагарев за взрива на Кримския мост: Или не е обмислено докрай, или не беше изпълнено както трябва


„ Или не е премислено до дъно или не беше изпълнено както би трябвало. Куца им нещо осъществяването “, сподели Тодор Тагарев, някогашен министър на защитата във връзка гърмежа на. Журналистът Валерий Тодоров пък позволява композиция от гърмежи или друга подготовка, с цел да бъде взривен по този метод мостът.
Снимка: EPA

„ Това видео, което беше излъчено неведнъж, на срещата на с ръководителя на следствения комитет беше доста добре режисирано. С него Кремъл преследваше няколко цели – първата цел да разгласи, че това е терористичен акт, второ – държеше да уточни, че в този терористичен акт взе участие страна от НАТО – България, третата цел беше да продължи да приготвя публичното мнение за потребление на нуклеарно оръжие “, сподели проф. Тодор Тагарев, някогашен министър на защитата.

Журналистът Валерий Тодоров счита, че камионът, взривил се на Кримския мост, не може да понесе толкоз гърмеж. Той разяснява, в който беше упомената и България.
Взривът на Кримския мост
Снимка: bTV

„ Ако допуснем, че камионът от самото начало транспортира взривни субстанции, този маршрут да се измине и то без да бъде прихванат за мен е доста мъчно. Интересно е по какви данни съветското разузнаване доста бързо дефинира маршрута на камиона “, сподели журалистът.

Според него България би трябвало да ускори координацията със службите на всички прилежащи страни и да бъде бдителна, с цел да не позволява да бъде замесвана в такива произшествия.
Снимка: Ройтерс

Тагарев пък дефинира като притеснително това, че държавното управление мълчи по тематиката.

„ Самият факт, че Путин във времето, когато приказва за потребление на нуклеарно оръжие, за терористичен акт против сериозна гражданска инфраструктура в Русия, загатва България като източник на началото на този терористичен акт, трябваше да ни тормози “, счита той.

По думите му е трябвало да има бърза реакция още в деня на случая.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР