Икономическа полиция все още претърсва и изземва документи и компютри

...
Икономическа полиция все още претърсва и изземва документи и компютри
Коментари Харесай

Адвокат Димитров: На практика община Стамболийски е обезкостена, очаква се полицейски арест на кмета Мараджиев


Икономическа полиция към момента претърсва и изземва документи и компютри от постройката на община Стамболийски, в наличието на кмета Георги Мараджиев. Това заяви за Агенция „ Фокус “ юрист Росен Димитров. Той е бил вътре, само че сега се е сменил с негова колежка. „ По информация от проверяващия служител на реда, който е вътре, Мараджиев ще бъде отведен в следствието, където ще даде показания като очевидец “, сподели юрист Димитров. Очаква се той да бъде арестуван с полицейска мярка за 24 часа.

По думите на бранителя, Мараджиев към момента не е обвинен и напълно непринудено спомага на полицията. Но се допуска, че на процедура община Стамболийски ще бъде обезкостена и блокирана за месеци наред, откакто всички документи и компютри се изземат, показа още юристът.

Специализираната интервенция на Икономическа полиция под управлението на Окръжна поркуратура се организира от сутринта на територията на община Стамболийски. Стана ясно, че се работи по донос.

Депутатът от „ Възраждане “ Стоян Таслаков, който е родом от Стамболийски и някогашен претендент за кмет на общината, даже се похвали пред публицисти в Народно събрание, че акцията е по негов сигнал. По думите му, против Мараджиев има подадени над 10 сигнала в прокуратурата, касаещи разнообразни злоупотреби с власт.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР