иколина Каменова Добрева известна, като Нина Добрев е канадска актриса

...
иколина Каменова Добрева известна, като Нина Добрев е канадска актриса
Коментари Харесай

Нина Добрев - българката, която завладя Холивуд

иколина Каменова Добрева известна, като Нина Добрев е канадска актриса от български генезис. Родена е на 9 януари 1989 година в София, само че още на две години емигрира дружно със фамилията си в Торонто.

Има по-голям брат Александър, който следва инженерна компетентност, татко й Камен е компютърен експерт, а майка й Михаела е художничка.

Нина Добрев учи в учебно заведение J. B. Tyrrell, където играе балет и художествена гимнастика и взе участие в джаз класове. По-късно учи в Академичното учебно заведение за изкуства Уексфорд, което се намира в Скарбъроу, Онтарио и в университета Райерсън в Торонто със компетентност социология. През 2008 година приключва ученето, с цел да се концентрира върху актьорската си кариера.

Взима курсове по актьорско майсторство в Armstrong Acting Studios в Торонто.

Кариерата на Добрев стартира като модел и с участия в реклами, а след това стартира да се явява и на прослушвания за разнообразни функции в киното и малкия екран.

Първата огромна актьорска роля на Нина Добрев е като Миа в тийнейджърския трагичен ефирен сериал "Деграси: Следващо потомство ", роля, която тя играе в продължение на три сезон.

Играе в няколко игрални кино лентата в средата на 2000-те, в това число "Парчета дезертьор " и "Далеч от нея ".

През 2007г. взе участие в музикалния видеоклип на "You Got That Light " в осъществяване на Дейвид Баум и Уейд Алън-Маркъс.

През 2009 година Нина Добрев взима присъединяване в свръхестествената трагична поредност "Дневниците на вампира " изпълняваща основната роля на Елена Гилбърт.

През април 2015 година Нина Добрев оповестява в своя Instagram профил, че напуща фотосите на сериала "Дневниците на вампира ", след приключването на шести сезон.

Нина Добрев се снима и в трилъра "Клоуи ", чиято премиера е на 26 март 2010 година Филмът има огромен търговски триумф и става най-печелившия филм на режисьора Атом Егоян.

През април 2011 година Нина е определена за ролята на Кандис във кино лентата "Предимствата да бъдеш новобранец " дружно с Ема Уотсън и Езра Милър.

По време на фотосите на "Дневниците на вампира " през 2010 година стартира връзка с екранния си сътрудник в сериала Иън Сомърхолдър, като през 2011 година афишират обществено връзката си. През месец май 2013 година медиите афишират, че актьорите са се разделили.

Едно от най-големите й занимания е правенето на бижута и даже мисли да открие лична линия. Почитател е на всички рискови спортове, само че е огромен почитател на йогата и по този начин поддържа идеалната си фигура. Освен това е доброволец в разнообразни дела, като интензивно се занимава с акции против рак на гърдата и международния апетит.

През 2011 година Нина Добрев заема място номер 44 в ранглиста на "FHM Австралия " за Топ 100 най-сексапилни дами на света.

Нина Добрев е трикратна носителка на премия "Изборът на публиката ". Неведнъж в свои изявленията актрисата декларира, че се гордее с българския си генезис.

Още забавни видеа вижте в канала на Vbox7

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР