Игуменът установил, че шумът идва от посока на котелното помещение

...
Игуменът установил, че шумът идва от посока на котелното помещение
Коментари Харесай

Това Вече Мина Всички Граници! Изверги Пребиха Жестоко Игумена! Ограбиха Манастир Св. Архангел Михаил!

Игуменът открил, че шумът идва от посока на котелното помещение и излязъл на открито, с цел да ревизира каква е повода. Там той заварил трима непознати, двама от които по-късно са били арестувани и упрекнати - Трайко Лазаров Асенов и Божидар Тодоров Илиев, както и техен съизвършител, който досега не е открит.

Те нанесли няколко удара в региона на Геврасий, съборили го на земята и издърпали от ръцете му мобилния му телефон марка „ Нокиа “. След това завързали с кабел ръцете му и взели ли 200 лв., с които разполагал. Виковете на събралите се чиновници на манастира ги подплашили и те избягали без да съумеят да откраднат друго.

В хода на правосъдното произвеждане е реализирано съглашение сред прокуратурата и бранителите на двамата подсъдими, като им несъмнено наказване отнемане от независимост за период от една година, при първичен непоколебим режим. Споразумението е с темперамент на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване или митинг, прецизираха от пресцентъра на прокуратурата.

На игумена, който е някогашен служител на реда, е възобновена цената на откраднатото.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР