Игри на волята“ трябва да започне през новия телевизионен сезон

...
Игри на волята“ трябва да започне през новия телевизионен сезон
Коментари Харесай

Изненада! Азис Отново Става Тв Водещ, Но Вижте Само На Кое Предаване!

„ Игри на волята “ би трябвало да стартира през новия ефирен сезон на мястото на „ Биг Брадър “. Най-известната къща в България към този момент е съборена.

През последните два сезона рейтингът на риалити формата доста се намали. Това натежа и продуцентите на шоуто взеха решение да заложат на нов формат, в сравнение с да се пробват да възкресяват интереса към остарялото.

Новият риалити формат ще се снима в морската ни столица Варна, само че за момента повече детайлности към сюжета и участниците не се знае и всичко се пази в цялостна загадка. Според осведомени паричната премия ще е на стойност 200 000 лв.. В „ Игри на волята “ присъединяване ще вземат еднакъв брой известни и незнайни персони у нас.

Светските летописи настояват, че първият участник в новия риалити формат по Нова тв ще бъде телевизионният водещ Наско Михайлов. В последно време той се отдръпна от светското пространство и по този метод желал да възроди кариерата си на водещ.

През кастингите за присъединяване в „ Игри на волята “ минали и солидно количество родни плеймейтки, които дават благо и драго за телевизионна популярност, предават от show.blitz.bg.

Само след няколко месеца следва да забележим дали Азис, Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев ще бъдат още веднъж тандем в новия риалити формат.

Съвсем скоро следва да забележим също дали новият риалити формат по Нова тв „ Игри на волята “ ще успее да върне феновете пред дребния екран, които се отдръпнаха поради „ Биг Брадър “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР