“Игри на волята: България стартира по NOVA този петък, 6-и

...
“Игри на волята: България стартира по NOVA този петък, 6-и
Коментари Харесай

Ваня Джеферович и Георги Милков коментират “Игри на волята: България”

“Игри на волята: България ” започва по NOVA този петък, 6-и септември, тъкмо в 20:00 ч.! Веднага след пилотния епизод на приключенското съревнование, ще започва и рубриката “Игри на волята: Студио ”, която ще се излъчва всеки петък от 22:00 ч. и ще прави преглед на борбите през седмицата. Основни коментатори ще бъдат двама души със сериозен опит в оцеляването. Харизматичният състезател Ваня Джеферович, прочут на феновете на NOVA от Big Brother All Stars и „ Като две капки вода “, както и известният публицист предавал от най-опасните точки в света и специфичен сътрудник на вестник „ 24 часа “, Георги Милков.

Благодарение на опита си, двамата ще вършат разбор на обстановките и ще бъдат самобитен гид на феновете за случилото се през седмицата. Освен мненията си, те ще дават и своите прогнози, за развръзките в шоуто – кой ще е капитан, кое племе къде ще живее, кои ще са номинирани и кой ще напусне конкуренцията. Не на последно място, феновете ще станат очевидци и на борбата на коментаторите. Макар и от телевизионното студио , двамата ще пресъздават игрите, през които са минали участниците в “Игри на волята: България ”. “Нямам самообладание да видя по какъв начин ще се оправят със задачата, тъй като и двамата са взели участие и даже печелили сходни излъчвания. Интересно ми е по какъв начин ще се оправят с борбите, а и какви ще са прогнозите им за участниците ни ”, споделя Александра Сърчаджиева, която ще е водеща на студиото.

Освен тях, всяка седмица ще има и двама гост–коментатори. Тази седмица това ще са Ваня Щерева и Маги Желязкова–Сидерова . Всеки участник, напуснал “Игри на волята: България ”, ще гостува първо в студиото, с цел да опише своята позиция за присъединяване си в шоуто.

„ Игри на волята: България “ започва на 6 септември от 20:00 часа по NOVA .

Всичко за предаването следете на страницата на, както и във и
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР