Игралият за ЦСКА и Лудогорец бивш национал Иван Стоянов, който

...
Игралият за ЦСКА и Лудогорец бивш национал Иван Стоянов, който
Коментари Харесай

Изхвърлиха Иван Стоянов от футбола за една година

Игралият за ЦСКА и Лудогорец някогашен национал Иван Стоянов, който е племенник на вицепрезидента на БФС Йордан Лечков, бе изхвърлен от футбола за една година, считано от 06.06.2022 година. Нападателят на Загорец (Нова Загора) се забърка в скандал по време на друбоя от Трета лига против Несебър, когато в края на първото полувреме избута съдията Денислав Сталев.

За една година от футбола е изваден и вратарят на Загорец Евгени Караманов. Георги Георгиев е осъден за два мача, а клубът отнесе санкция в размер на 250 лв..

Ето всички решения на Дисциплинарната комисия:

" На съображение член 25 от Дисциплинарния устав се постанова наказване ССП за една(1) година на господин Иван Стоянов Иванов и господин Евгени Руменов Караманов от ФК Загорец (Нова Загора) считано от 06.06.2022 година.

На съображение член 22(2) б.К к.4 от Дисциплинарния устав се постанова наказване ССП за две(2) срещи на господин Георги Йорданов Георгиев от ФК Загорец (Нова Загора).

На съображение член 37(1) 22.2 от Дисциплинарния устав се постанова имуществена глоба в размер 250( двеста и петдесет) лв. на ФК Загорец град Нова Загора ".
 Ден след купата: Беласица остана без треньор
Ден след купата: Беласица остана без треньор

Николай Николов няма лиценз за Втора лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР