Играещият треньор на ВК Ботев(Луковит) призна превъзходството на Хебър и

...
Играещият треньор на ВК Ботев(Луковит) призна превъзходството на Хебър и
Коментари Харесай

Треньорът на Ботев: Хебър е друга класа, биха ни заслужено

Играещият треньор на ВК Ботев(Луковит) призна превъзходството на Хебър и дефинира успеха на " тигрите " с 3:0 като изцяло резонна.

" Честитя успеха на Хебър. Класите ни се разграничават доста и по тази причина мачът завърши в границите на 3 гейма. Поздравявам моите момчета, тъй като демонстрираха добра игра. Ще гледаме мача и ще проучваме. Допуснахме някои неточности, само че всичко е въпрос на благоприятни условия. Те се бореха и направиха някои хубави неща против отбор като Хебър ", регистрира Тодоров. Той показа, че главната цел пред водения от него отбор е опазване на мястото му в Супер волей и след края на сезон 2021/22 година

" Ние сме новаци в тази лига и за тази година задачата е да се избави от отпадане в по-долната група. Тепърва предстоят доста мачове и се надявам да реализираме успехите, които са ни нужни с цел да оцелеем. В тази връзка главно желая да сме здрави и да нямаме нелепите травми от първия сезон, които ни пречеха да се представим в под-обра светлина. Ако се опазим от контузии и болежки всичко ще бъде към този момент единствено в нашите ръце ", безапелационен бе наставникът на луковитци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР