Играчите от първия отбор, треньори, мениджъри и ръководители на Дарби

...
Играчите от първия отбор, треньори, мениджъри и ръководители на Дарби
Коментари Харесай

Рууни и играчите на Дарби си стиснаха ръцете с ръководството

Играчите от първия тим, треньори, мениджъри и ръководители на Дарби Каунти стигнаха до единогласие по отношение на "съществено " отсрочване на заплащане на възнагражденията, с цел да оказват помощ за превъзмогване на финансовите проблеми, провокирани от пандемията с ковид, оповестиха от клуба.

Британските медии пишат, че капитанът Уейн Рууни е водил договарянията от името на съотборниците си по отношение на предлагането на клуба за отлагане на заплатите на играчите.

Клубните ръководотели не загатнали съответни числа, само че са декларирали, че състезателите са се съгласили непринудено на пролонгация, "значително повече, в сравнение с е обявено в медиите ", и благодарят на Рууни за поддръжката.

"Играчите от първия тим непринудено се съгласиха на значително отсрочване на погашение на възнагражденията им. Всички са изцяло ангажирани да оказват помощ ", се споделя в формалното мнение на клуба.

"Мерките бяха контрактувани като част от настоящата работа за отбрана на бъдещето на клуба, на чиновниците и на всички наранени през тези невиждани времена. Клубът особено би желал да благодари на Рууни и Къртис Дейвис, представител на Асоциацията на професионалните футболисти, за тяхната помощ и поддръжка ", допълват още от клуба, подвизаващ се в Чемпиъншип.

Дарби Каунти разгласи, че играчи, треньори и чиновници също са създали финансови дарения на благотворителна акция за битка с COVID-19.

"The club would specifically like to thank Wayne Rooney, the team captain. "

Derby County players and staff have agreed to take wage deferrals amid the coronavirus pandemic.

Full story
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР