Играчите на ЦСКА бяха пуснати в почивка, за да изчистят

...
Играчите на ЦСКА бяха пуснати в почивка, за да изчистят
Коментари Харесай

Стамен Белчев готви сериозни промени! Пуска младок за мача срещу Ботев

Играчите на ЦСКА бяха пуснати в отмора, с цел да изчистят най-малко малко главите си след отпадането от Левски за Купата на България. Армейците нямаха подготовка през вчерашния ден и част от тях се прибраха по родните си места. Непосредствено след мача в сряда ситуацията е била повече от тягостна, а тишината в съблекалнята – оглушителна, написа “Тема спорт”. Сезонът на алените беше провален, откакто изгубиха борбата и на двата фронта – купата и купата. Дори не стигнаха до финалната развръзка в двете съревнования.

Днес сутринта отборът се събира още веднъж и стартира подготовка за дуела с Ботев Пд в неделя от 20:15 часа. В Коматево един против различен ще се изправят двата тима, които бяха отстранени в полуфиналите за Купата на България.

В състава на ЦСКА се чакат много промени, като съвсем несъмнено още веднъж ще бъде даден късмет за изява на 17-годишния Валентин Антов. Той записа 90 минути като вътрешен халф против Берое в предишния кръг и се показа много устойчиво. Предвид че дуелите до края на сезона не са от решителен темперамент за ЦСКА, може да се чакат някои по-нестандартни ходове към състава. Сред титулярите след възобновяване от травма се чака да се върне Едвин Джеси, който записа едно полувреме против Левски (2:2) и вкара заостреност в нападателен проект. Вместо контузения Каранга до края на сезона офанзивата ще води Жан Карлос Бланко.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР