Идването на Зеленски се случи на базата на компромис, който

...
Идването на Зеленски се случи на базата на компромис, който
Коментари Харесай

Борисов: Когато Нинова беше вицепремиер сме изнасяли огромно количество оръжия за Украйна



Идването на Зеленски се случи въз основата на компромис, който ние направихме, с цел да отстъпим нашия мандат и да се сътвори държавно управление. Това разгласи водачът на Герб Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание.

" Искам да благодаря на Делян Добрев, ние сформирахме големи болшинства по отношение на декларацията за Украйна, деблокирането на запаса, по отношение на бъдещето, взаимно с Европейска комисия, реакторите в Белене. Не беше почтено ние да пазим кворума, а някои да тичат през това време да си вършат селфи “, продължи Борисов.

" Господин Денков, когато похвали работата на държавното управление на Кирил Петков и Асен Василев, пропусна вицепремиера Корнелия Нинова. От вчерашния ми диалог на четири очи със Зеленски и с други сътрудници разбрах, че през тези години сме изнасяли голямо количество оръжия. Как е прикривано – оставям на интелигентността на българските жители. Това се е случвало с медиатори, не е било непосредствено към Украйна “, съобщи Борисов.

" Вчера това, което стана е, че елиминирахме медиаторите. Беше много занимателно, настроението хубаво, с Кирил Петков бяхме дружно и точно прегръщайки его показахме, че можем да реализираме триумфи. Благодарение на плаващите болшинства, благодаря на Зеленски, че се срещна с опозиционните партии Има Такъв Народ и Движение за права и свободи, които работеха и помагаха всички тези решения да се одобряват, благодаря на Карадайъ и Тошко Йорданов за тяхната поддръжка ".

На въпрос за какво Зеленски не е пристигнал в Народното събрание, водачът на ГЕРБ отговори, че:

" Защото го бяха заблудили, че " Възраждане “ ще вършат някакви ексцесии и саботажи. Те имат ясна позиция и в това време тяхната цел, моят прочит е подобен, проследявам техните визити. Аз скърбя, че срещата не беше в Народното събрание. Аз мога да приказвам за моята партия. Струваше си да създадем държавно управление. Присъствието на Зеленски в България е доста явен знак и оценка “.

.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР