Идва с автоматична станция и всмукателна мощност 3800 PaРоботът Roidmi

...
Идва с автоматична станция и всмукателна мощност 3800 PaРоботът Roidmi
Коментари Харесай

Xiaomi Roidmi EVE CC - нова прахосмукачка робот на промо цена

Идва с автоматизирана станция и всмукателна мощ 3800 Pa

Роботът Roidmi EVE CC се предлага в комплект с автоматизирана станция

Мощна роботизирана прахосмукачка с автоматизирана станция е едно от топ предложенията в почналата акция 11.11 на водещите онлайн магазини в света, която по традиция се организира при започване на ноември с атрактивни цени за хитови артикули.  

Новият почистващ робот идва с всмукателна мощ от цели 3800 Pa, а промоционалната цена в световния онлайн магазин Geekbuying е извънредно атрактивна – €250,16 след ваучър за отстъпка GKB231120 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни. Нещо повече, при заплащане през PayPal, Klarna и кредитна/дебитна карта ще получите спомагателна отстъпка от близо €10  – за последна цена от €240,74.

Роботизираната прахосмукачка Roidmi EVE CC съчетава ловко изсъхнало и мокро разчистване

Брандът Roidmi е известен в Китай и е част от голямата екосистема на Xiaomi. Новият модел Roidmi EVE CC заслужава особено внимание поради огромната всмукателна мощ и автоматизираната станция, с която се доставя. Роботът е атрактивен и като дизайн – изпълнен е в непрозрачен бял цвят, с мрачно сиви детайли по структурата, както и по автоматизираната станция. Самата прахосмукачка тежи 2,8 кг, малко повече от автоматизираната станция, която е с тегло 2,6 кг.

поддържа четири режима на засмукване – беззвучен, общоприет, уравновесен и оптималната мощ, с цел да отговори на разнообразни потребности и желания. Капацитетът на резервоара за вода е 290 мл, а контейнерът за прахуляк има размер 260 мл.

Xiaomi Roidmi EVE CC има впечатляваща всмукателна мощ от 3800 Pa

Тази роботизирана прахосмукачка може да работи самостоятелно в продължение на 180 минути с едно зареждане на батерията, която е с потенциал 3200 мАч. Това значи да почистите повърхност почти 150 кв. метра, колкото един необятен апартамент или етаж от къща.

И тук идва ролята на автоматизираната станция. Само 12 секунди са задоволителни за автоматизирано изпразване на събраната нечистотия в станцията. А повторното зареждане на изразходваната батерия до цялостния ѝ потенциал ще отнеме на автоматизираната станция към 190 минути.

Връзката с мобилно приложение Xiaomi Home улеснява почистването

Важно е да подчертаем, че Roidmi EVE CC разполага с интегриран HEPA филтър и поддържа режим на моп. Освен това прахосмукачката е способна да изкачва наклони до 15°, да преодолява трудности до 20 мм и да изсмуква нечистотия даже на разстояние до +/-15 мм от стената.

Като преимущество на се акцентира и връзката с мобилното приложение Xiaomi Home. С негова помощ може да планирате началото на вакуумирането, да задавате виртуални стени и даже неразрешени за разчистване зони.

С помощта на мобилното приложение можете да зададете виртуални стени

Очаквано, този робот употребява умна навигация за отбягване на трудности. Ново потомство LDS лазерна навигационна технология сканира тъкмо домашната среда и бързо построява карта на цялата къща.

В комплекта на влизат истински аксесоари от производителя, наред с автоматизираната зарядна станция и захранващ кабел с EU щепсел. Налични са аварийни торби, четки, филтри и мопове, както и къса директива за потребление на робота.

Автоматизираната станция се грижи за зареждането на батерията и събирането на боклука

Можете да купите почистващият робот на промоция тук: – за €250,16 след ваучър за отстъпка GKB231120 и безвъзмездна доставка от европейски склад на Geekbuying в границите на няколко работни дни. При заплащане през PayPal, Klarna и кредитна/дебитна карта ще получите спомагателна отстъпка от €9,42 и крайната цена става €240,74.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР