Идва най-хубавото време от годината, в което на пазара излизат

...
Идва най-хубавото време от годината, в което на пазара излизат
Коментари Харесай

Диетата с краставици прави истински чудеса! 7 килограма заминават само за 10 дни

Идва най-хубавото време от годината, в което на пазара излизат първите и най-любими на българската софра пресни зеленчуци – краставиците и доматите. Това е и идеалният миг да създадем набиращата все по-голяма известност диета с краставици. Спазването на този режим подсигурява раздялата с наднорменото тегло. При всеки тя работи съгласно характерностите и потребностите на организма, само че самоуверено може да се каже, че резултатът е обезпечен, а приблизително се смъкват към 7 кг единствено за 10 дни терапия. Специалистите по хранене предлагат също по този начин диетата с краставици да се съчетава с умерена доза физически извършения. Ако нямате време за фитнес зали и профилирани извършения, отлична работа ще свършат и 30 минути вървене пешком дневно. По време на диетата краставици могат да се похапват в неограничени количества и когато и да е.

Другите позволени артикули са риба звук, пълнозърнест самун или варени картофи, сварени яйца, плодове, както и чай или кафе, само че без подсладители.

Добър вид за приема на краставици е салата, в която се прибавя половин кофичка кисело мляко и копър и свеж лук по избор. Отлична работа прави и шейкът от краставици, към който са добавени кората от 1 ябълка, малко свеж джинджифил и спанак. Този коктейл е същинска здравословна бомба, богата на извънредно потребните витамини, желязо, магнезий и фибри. Ето и един образцов дневен режим по време на диетата. Закуска – описаната към този момент салата от краставици с 1-2 варени яйца. Обяд – 1-2 филийки пълнозърнест самун и плодове по желание. Вечеря – риба звук с малко варени картофи и плод по желание.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР