Идва един момент в живота, в който трябва да си

...
Идва един момент в живота, в който трябва да си
Коментари Харесай

ТЕСТ: Първото, което видите, показва каква КАРИЕРА е подходяща за вас

Идва един миг в живота, в който би трябвало да си намерим работа. За някои от нас, според от домовете, в които сме израснали, този миг настава по-рано, в сравнение с за други. Независимо от това всички сме изправени пред сходна алтернатива: какъв искаш да станеш, когато пораснеш? И до момента в който за децата отговорът постоянно е елементарен, то за възрастните това напълно не е по този начин.

Ако не сте сигурни с какво желаете да се занимавате, не сте сами. Но ние можем да ви помогнем или най-малко да ви дадем доза изясненост. Изборът на професионална кариера може да наподобява като сериозен ангажимент. Но в случай че не знаете с какво желаете да се занимавате, не се тормозете за това. Да изберете една работа или кариера не значи, че в никакъв случай повече няма да можете да се занимавате с другите си ползи. Всъщност някои хора считат, че би трябвало да сменяте специалността си най-малко един път на всеки седем години.

Този бърз и елементарен тест ще ви помогне да изберете най-хубавия професионален път за вас. За да получите резултатите, би трябвало единствено да погледнете оптичната заблуда по-долу и да обърнете внимание на първото нещо, което забележите. След като го извършите, вижте резултатите, с цел да разберете коя е най-подходящата кариера за вас.


РезултатиАко първо сте видели охлюва…
Ако първо сте видели охлюва, вие сте от хората, които би трябвало да се занимават с работа, в която прекарват доста време в другарство с други хора. Въпреки че първата работа, която може да ви пристигна на разум, отговаряща на това изложение, е в региона на човешките запаси, това сигурно не е единствената опция. Всяка работа, в която употребявате своя разум, глас и умения за работа с хора, е работа, в която сигурно ще съумеете.

Най-добрите специалности за вас:Представител на отдел " Човешки запаси ", офис админ, преподавател, водач на рейс, обществен служащ
Ако първо сте видели черепа…
Ако първо сте видели черепа, значи сте човек, който би трябвало да се занимава с изкуство. Това може да наподобява друго за всеки човек, който се подложи на този тест и получи този резултат. Може би към този момент знаете какво е вашето артистично призвание; може би сте артист, артист или публицист, само че в случай че не знаете, в този момент е моментът да разберете.

Най-добрите специалности за вас: Живописец, танцьор, артист, публицист, учител по изкуства
Ако първо сте видели картата…
Ако първо сте видели картата, значи сте човек, който би трябвало да се занимава с кариера, в която да употребява аналитичния си мозък. Можете да работите като инженер, академик или даже в региона на архитектурата. Мозъкът ви се оправя чудесно с решаването на сложни проблеми, тъй че дано светът като цяло се възползва от това, което можете да извършите.

Най-добрите специалности за вас: Данъчен сътрудник, юрист, математик

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР