Идният понеделник един от съквартирантите ще се окичи с приза-

...
Идният понеделник един от съквартирантите ще се окичи с приза-
Коментари Харесай

Тайната падна! Вижте кой грабва голямата победа в Биг Брадър

Идният понеделник един от съквартирантите ще се окичи с приза- любим на България.Най-вероятно огромния победител на тазгодишното издание на „ Биг Брадър Моуст Уонтед “ ще е Никита Джонсън, издават хора от кухнята на предаването.

В историята на шоуто няма сходен казус. И той е нашарената брадърка да е една от най-недолюбваната от съквартирантите и непрестанно номинирана, и най-одобрявана от феновете. В няколко следващи номинации тя получава най-голям избор от феновете, написа „ Ретро ”.

Другият любим на феновете на шоуто по Нова телевизия е рапъра Уош Министерски съвет. Синът на огромния артист Иван Иванов-Стефан също се употребява с любовта на публиката.

Според прогнозите на финала двамата ще се конкурират за първото место. Никита към този момент има една победа зад тила си-грабна огромната премия през 2015 година. Уош Министерски съвет беше измежду любимците на изданието през шестия сезон на ВИП Брадър през 2014 година.

Този път първенецът няма да получи парична или друга материална премия, тъй като хонорарите са много високи този сезон. Той ще получи единствено плакет с надпис „ Любима звезда на България ”.

Никита Джонсън се е навила за минимален хонорар, тъй като не се употребява със статут на звезда, както претендират останалите.

Финансовото й състояние обаче е много по-добро от това на другите участници, тъй като тя е притежател на огромна козметична клиника и студио за татуировки в Швеция, където живее отдавна.

Никита Джонсън е родена в София. Но на 2 години отпътува при родителите на майка си в Сибир, която била тежко болна от рак. Завършва образованието си в столицата и отпътува за Швеция. Там се среща с бащата на сина си, само че се разделят от дълго време. От 5 години живее с брадъра Боби ръгбиста.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР