Идеята за референдум за президентска република не е емоционална, по-скоро

...
Идеята за референдум за президентска република не е емоционална, по-скоро
Коментари Харесай

И Ива Митева опроверга Слави: Искаме полупрезидентска републ...

Идеята за референдум за президентска република не е прочувствена, по-скоро е естествено продължение на всичко това, което Има Такъв Народ прави. Ако желаеме смяна би трябвало да спрем да се преструваме, че това е допустимо без смяна в политическата ни система. В момента има рецесия на политическия ни хайлайф.

Това съобщи Ива Митева от Има Такъв Народ в ефира на bTV.

По думите й, когато се е правила Конституцията, народните представители са били доста мъдри и са били доста „ умни глави “. „ Изводите, до които стигаме през днешния ден, минавайки през тези рецесии, демонстрират, че това, което виждаме в полската конституция, която е полупрезидентска република и е правена осем години, е можело да го имаме и ние “, изясни тя.

Митева съобщи, че те приказват за допитване до хората какво мислят и какви са техните стремежи. „ Кризите не могат да се решат, без да се реши политическата рецесия “, съобщи тя.

„ Тук по-скоро приказваме за полупрезидентска република. Слави Трифонов не посочи формата, а приказва общо “, посочи тя и добави, че полупрезидентска република е обвързвана с персоналната отговорност, която се носи от едно лице.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР