Идеята за песентаНенаситна, дойдеот там, че исках да направя нещо

...
Идеята за песентаНенаситна, дойдеот там, че исках да направя нещо
Коментари Харесай

Папи Ханс: Нашата среда ме кара да изглеждам като провокатор, а аз съм леко консервативен

Идеята за песента " Ненаситна ", дойдеот там, че желаех да направя нещо в балкански жанр, само че повече се докосна до латино жанраи доста хораопределиха звученето, като до “българско латино “, сподели в " Сиеста " поДарик радио артистът и публицист Константин Трендафилов -Папи Ханс.
Текта на песента " Ненаситна "
" Нещата, които аз върша, несъмнено се костват провокативни за хората, тъй като множеството българска музика е „ пъклен беззъба “ иповечето от нашите сънародници се опасяват да приказват за тематики, които в целия свят са изцяло естествени. Една от тези тематики е и тази за секса, която от дълго време не е шокираща, само че тъй като опиваме да сме богоугодни и да се харесаме на псевдоморалистите в България, по тази причина не приказваме за секс, а единствено за обич ", на мнение е Папи Ханс.
Новият и остарелият Папи Ханс
" Нашата средатаме кара да наподобявам като подбудител, а аз не съм, по-скоро бих се определил католеко закостенял. Успях да предам на хората късчета от моята душа, доста хора ме заобичаха, тъй като аз просто боготворя да пиша, да сътворявам музика и да пребивавам живота си, като го показвам във всичките му палитри, било той комичен или печален ", уточни още Константин.

" Старият Папи Ханс беше подтик, който разреши на новия да покаже себе си. Залагам на предстоящото и непредвиденото, като върша нещата със сърцето си и всякога е нещо друго ", добави той.
Посланието на„ Ненаситна “
" С песента „ Ненаситна “ желаех да покажа по какъв начин един мъж си е „ намерил майстора “. Идеята за клипа е по какъв начин аз се бракосъчетавам за едно момиче, което то и роднините й са по-простовати от мен, само че най-после се вижда метафората, че това момиче в действителност не е непретенциозно, както наподобява на пръв взор, а в противен случай - може да „ изяде главата на един мъж “, изясни актьорът.
Какви дами харесват днешните мъже?
На въпросът какви дами харесват днешните мъже Папи Ханс отговори: " Мъжете всеобщо харесват дами, които да ги карат да се усещат, че те са мъжете в компанията. Когато една жена е по-ненаситна от мъжа, те се прибират в ръковинката си ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР