И в момента Google Maps разполагат с доста подробности за

...
И в момента Google Maps разполагат с доста подробности за
Коментари Харесай

Google Maps скоро ще знае повече, отколкото очакваме

И сега Гугъл Maps разполагат с много детайлности за адреси, местонахождение на магазини, натовареност на трафика и други Скоро обаче известната услуга ще знае впечатляващи детайлности с помощта на новите камери за Street View, оповестява сп. Wired.

Най-честите въпроси, които българите питат Гугъл

Гугъл Maps ще демонстрират къде има места за паркиране

За пръв път от осем години насам Гугъл обновява камерите на колите, които обикалят и снимат улиците по света. Новите камери са с по-висока резолюция и ще могат да се употребяват за машинно образование и разбори от изкуствен интелект.

Десетте най-използвани приложения за смарт телефони

Хаштагът - инцидентно изобретение, което промени интернет

Камерите ще снимат с повече и по-добри елементи. Това е от голяма важност освен за качеството на изображенията в услугата Street View. Хората към този момент търсят от ден на ден детайлности в Гугъл Maps, освен адреси. Те да вземем за пример желаят да знаят и работното време на даден магазин или ресторант. Качествените фотоси на Street View ще разрешават на логаритмите на Гугъл да разчитат даже табелите с работното време да вземем за пример.

Социалните мрежи ускоряват напрежението и страха в младите

5 неща, които машините знаят за всеки в обществените мрежи

Освен това изкуственият разсъдък ще може да "опознава " заобикалящия свят по-добре. Той ще може да прави повече връзки сред обектите и постройките, както и да дава отговор на напълно тривиални въпроси да вземем за пример "каква е розовата постройка в края на улицата " или "какво е името на магазина до този за обувки ". Всичко това ще е допустимо с помощта на анализите на фотосите от логаритмите.

Една от дълготрайните цели на Гугъл е да може да дава отговор свястно на всеки въпрос на потребителя. За да реализира това обаче се нуждае от големи обемни информация. Данните ще се употребяват и за изцяло машинно образование и рационализиране на изкуствения разсъдък оттатък карти и навигация, споделя още Гугъл.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР