И в министерството на спорта, както в и в са

...
И в министерството на спорта, както в и в са
Коментари Харесай

И в министерството на спорта са раздавани 100% авансови плащания |

И в министерството на спорта, както в и в са осъществени 100% предплатени заплащания.

Това стана ясно от думите на министъра на спорта Андрей Кузманов, който пред Нова ТВ изясни, че сред 23 и 29 декември са подписани 14 контракта за към 11,5 млн. лв.. 

" При седем от тези контракти титулярът е еднакъв - един и същи човек и адрес. Фактурите са с номер 0001, т.е. първа фактура. Оказа се, че съгласно подписан анекс към контракта, в който заплащанията би трябвало да бъдат поетапно - парите са преведени предплатено на 100 % ", съобщи той.

Кузманов добави, че до през вчерашния ден е трябвало компаниите да му изпратят на какъв стадий са и какво са създали. " Обяснявам си го с това, че е било към нова година - дядо Мраз е раздал дарове ", сподели още той. 

Относно Българския състезателен тотализатор министърът уточни, че той работи и няма да спре да работи. " След излизането на листата " Магнитски " беше обикновено да погледнем с кой и какви компании работи министерството. И установихме, че ТОТО-то работи с " Декарт " - компания на Васил Божков ", съобщи министърът на спорта. 

По думите му Спортният тотализатор ще продължи да изплаща облаги и прекратяването на активността му не стои на дневен ред.

" Текат инспекции непрестанно. Има доста забавни обстоятелства и част от тях са дадени на компетентните органи, акцентира министър Кузманов.

Ресорният министър е безапелационен, че инспекциите ще продължат и не са подбудени от някакъв реваншизъм. " Седейки на този пост - аз и екипът ми, сме длъжни да бъдем пред обществеността да сме открити, транспарантни и да се съблюдава законът ", акцентира спортният министър.

Относно нахлуването на Станислав Недков-Стъки и група борци по ММА в спортното министерство, Кузманов изясни, че няма спор с предшественика си и с ръководителя на федерацията по ММА.

" Парите на Недков не съм ги дал аз, а Кралев, трябваше към него да се извърнат, добави отрасловият министър ", сподели още той. 

Кузманов добави, че за него е скандално, че една федерация по ММА взима едни суми, а олимпийски федерации взимат по-малко пари. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР