И в четвъртия рунд, след като повали на земята Уайлдър

...
И в четвъртия рунд, след като повали на земята Уайлдър
Коментари Харесай

Тайсън Фюри разкри защо се е отказал от бокса

И в четвъртия рунд, откакто повали на земята Уайлдър единствено минути преди този момент, Фюри се озова на тепиха не един път, а два пъти. Стана и в двата случая и продължи, с цел да нокаутира дългогодишния си противник в 11-и рунд. Но признава, че няма никакви мемоари, че е бил на земята. Той показа с почитатели, че точно този боязън го предиздвикал да захвърли ръкавиците, след последна среща против Уайлдър. Мнозина считат, че той блъфира за отричане от кръга, в това число личната му брачна половинка, само че той към момента не е показал проекти за завръщане, като изключим един или два демонстративни мача.

„ Имах бучки на тила си като юмруци “, сподели той на почитателите за следствието от втората си победа над Уайлдър. „ Бях със разтърсване, не си спомнях нищо. Мислех си „ 4 пъти ли ме смъкнаха на земята? “ Тогава взех решение, че е време да спра, тъй като може да получа мозъчна контузия “.

Фюри изигра още един мач против Дилиън Уайт на „ Уембли “ в наложителна отбрана на купата, която докара 94 000 фенове на трибуните. Това бе първата му среща на родна земя от 2018 година Съпругата му Парис обаче се тормози, че Циганския цар може да реши да се върне сред въжетата.

„ Бих желала да се откаже. Но нещо ми подскавза, че той се доближава до нов пердах “, сподели преди месец брачната половинка на Тайсън Фюри в тв шоуто на Пиърс Морган.
 Тайсън Фюри води договаряния за завръщане в кеча Тайсън Фюри води договаряния за завръщане в кеча
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР