И Цецка Цачева беше безалтернативна, но май сега Радев е

...
И Цецка Цачева беше безалтернативна, но май сега Радев е
Коментари Харесай

Добрев: И Цачева беше безалтернативна, но Радев е президент

И Цецка Цачева беше безалтернативна, само че май в този момент Радев е президент, това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Кирил Добрев пред bTV в продължаващата словесна престрелка с ГЕРБ.

Според него няма по какъв начин ГЕРБ да харесат Българска социалистическа партия.

„ Затова сме ръководещи и съпротива – да бъдем съперници “, посочи той.

Добрев е на мнение, че конференцията на ГЕРБ е била в стила на Антон Тодоров, който към този момент работи в централата на ГЕРБ.

Нито господин Цветанов, нито господин Борисов ще могат да управляват опозицията , както са го правили през годините. Имало е опити и през днешния ден тя не може да бъде следена. Нека ГЕРБ не се занимават с партийно строителство в Българска социалистическа партия ", сподели още зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

Той благодари за психоанализата на Томислав Дончев, само че уточни, че към него във връзка НДК му се вършат прокурорски разбори и го посъветва да не се занимава с Българска социалистическа партия и да не прави портрети.

Дончев разяснява конгреса на Българска социалистическа партия с думите, че му наподобява на група за взаимопомощ, в която са се събрали хора със сходни проблеми.

„ Имат си задоволително работа по структурите и извънредно тежка коалиция с патриотите – да се занимават с тях “, добави Добрев.

По мотив обвиняванията на ГЕРБ, че Българска социалистическа партия фабрикуват подправени вести, той попита:

„ Фалшива вест ли е следствието на bTV за 1,2 млн. лева, които е дал министърът на опазването на здравето на щерка си и нейния другар? Той разпределя публичен запас. Фалшива вест ли е всичко, което прави ОЛАФ по следствие за автомагистрали или това, което се случва с публичните поръчки? “

Депутатът съобщи, че в случай че парите, взети като заем, отиват като вложения в стопанската система, би бил склонен.

„ Но това са средства, които се харчат и раздават, без да се вършат промени. И това е коренната разлика сред нас “, изясни той.

Според него на българския жител му е пуснало от корупционните схеми, които ГЕРБ въртят.

„ Това са феодални владения, които се управляват от гербаджии , облечени във власт “, сподели още той.

Кирил Добрев акцентира, че в никакъв случай не е имало решение на партията за общо ръководство с ГЕРБ. Той изясни, че двете партии се разминават изрично по политики, схващане, философия.

„ Докато е това управление, Българска социалистическа партия няма късмет да взе участие в ръководството на страната, в случай че е втора политическа мощ “, съобщи той.

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия акцентира, че в събота е извършено работно съвещание на Конгреса с извънредно мощен дневен ред и тирада на Корнелия Нинова – директна, директна и откровена.

„ Една част от лицата в Българска социалистическа партия са леко изолирани. Нинова поддържа връзка от ден на ден с елементарните партийни членове, главните партийни организации. Онзи партиен хайлайф, който постоянно е мислел, че може да управлява ръководителя , се усеща изолиран “, съобщи Добрев.

Според него Българска социалистическа партия е друга, нова и изменена. Той изясни, че множеството от хората, наричал преди „ фараони “, през днешния ден работят за Българска социалистическа партия и са съгласни с ролята си да не бъдат на първия ред.

„ Но има и такива, които не престават да желаят да бъдат фронтмен “, уточни Добрев.

По неговите думи Корнелия Нинова е станала ръководител, тъй като е водела борба с ГЕРБ, а не вътрешно-партийни борби.

„ Тя стана любим на партията , тъй като даваше опция на ГЕРБ. С вътрешнопартийни борби и апаратни игри, ръководител не се сменя и ръководител не се става “, безапелационен е зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

Той акцентира, че ръководителят е в изключителното си право да си избира екипа и всеки един от него може да бъде заменен.

„ Няма по какъв начин ръководителят да бъде "държан ", тъй като се изби
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР