И този уикенд Mtel Sport 1 ще проследи всички най-интересни

...
И този уикенд Mtel Sport 1 ще проследи всички най-интересни
Коментари Харесай

Българското дерби на Русия в ефира на Mtel Sport 1

И този уикенд Mtel Sport 1 ще наблюдава всички най-интересни срещи от съветската Премиер лига. Българското дерби СКА (Хабаровск) – ЦСКА (Москва) ще бъде излъчено в събота от 11:00 часа, а един против различен ще се изправят родните национали Венцислав Христов и Георги Милано. Двубоят „ Анжи “ – „ Локомотив “ (Москва) е в неделя от 13:00 часа. Останалите две срещи ще вървят по Mtel Sport 2 – в събота от 15:30 часа ще премерят сили ФК „ Краснодар “ и „ Спартак “ (Москва), а в неделя „ Зенит “ посреща „ Тосно “ от 18:00 часа.
Два са мачовете, които почитателите на холандския футбол, ще могат да проследят в непосредствено предаване, като те ще се излъчат в ефира на Mtel Sport 1. В събота от 19:30 часа ще се изиграе дуелът „ Фейенорд “ – „ Венло “, а в неделя от 15:30 часа, този сред „ Цволе “ и ПСВ.
Поредната порция битки от UFC ще бъде излъчена онлайн от 5:00 часа в неделната заран по Mtel Sport 2. В най-интересната борба от главната карта на събитието един против различен ще се изправят бразилецът Фабрисио Вердум и полякът Марчин Тибура. Вердум замести Марк Хънт, който бе изтеглен от присъединяване в дуела, поради несъгласия с UFC.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР