И този сезон телевизионният ефир няма да се размине без

...
И този сезон телевизионният ефир няма да се размине без
Коментари Харесай

Аман от Къцамун! Влиза пак в Капките

И този сезон телевизионният ефир няма да се размине без наличието на Къци Вапцаров. Властелинът на „ колелото на шанса “ е следващият участник, чието име изниква в листата за идния 9-ти сезон на имитаторското шоу „ Като две капки вода “, издава източник от кухнята на предаването.

След присъединяване на най-известните имена в българския шоу бизнес, новото издание ще показа на публиката селекция от най-впечатляващите участници през последните осем години, написа LifeOnline.bg.

„ Като две капки вода “ сезон 9 – All Stars събира на сцената имената, останали в историята с блестящо наличие, въздействащи фалшификати неповторимо шоу.

Продуцентът Маги Халваджиян разгласи, че от общо 65-те взели участие до момента са определени осем от най-атрактивните майстори на преобразяването, които владеят сцената и публиката. Сред тях е и водещия, който се снабди с прякора Къцамун, с помощта на Фънки, до момента в който участваше във "ВИП Брадър ". Уви, феновете на Нова телевизия няма да си починат от шоумена, който до преди няколко месеца гледахме в ролята на Бебето в "Маскираният артист ".

Потвърдено е също, че Димитър Рачков няма да бъде водещ, на негово място още веднъж е Герасим Георгиев - Геро дружно с Васил Василев-Зуека, които си партнираха в последното издание на „ Маскираният артист “. В сезон 9 – All Stars на „ Като две капки вода “ феновете ще видят и Фики, Азис, Софи Маринова, Поли Генова, Михаела Маринова и Мария Илиева.

Стартът на шоуто е след месе на 22 февруари от 20:00 ч. по Нова тв.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР