И тази година, въпреки по-сложната и необичайна обстановка, Супербоул 2021

...
И тази година, въпреки по-сложната и необичайна обстановка, Супербоул 2021
Коментари Харесай

Сълзите на Майли Сайръс, които изненадаха всички

И тази година, макар по-сложната и необикновена конюнктура, Супербоул 2021 се трансформира в едно от огромните събития както в света на спорта, по този начин и на шоубизнеса. Не липсваха нито напрегнатите моменти и страсти на терена, нито рекламите за милиони, нито пък осъществяванията на известни звезди.

The Weeknd бе огромната звезда на полувремето на финала на шампионата на Националната футболна лига на Съединени американски щати и направи предстоящо запаметяващо се и охолно шоу.

Неговата колежка Майли Сайръс пък се изяви по време на Super Bowl LV Tik Tok Tailgate концерта с най-големия си шлагер - " Wrecking Ball ", както и с осъществяването на няколко други песни, облечена като мажоретка. А финалът бе по-емоционален, в сравнение с и самата тя очакваше.

Who’s my Superman? DUH! It’s a nice day for a white wedding!
— Miley Ray Cyrus (@MileyCyrus)
Певицата, известна с бунтарския си манталитет и провокативно държание несъмнено съумя да изненада всички, само че не с следващата проява, а със сълзите, които се появиха на лицето й , до момента в който изпълняваше песента, отдадена на някогашния й брачен партньор Лиъм Хемсуърт.

" Пеейки тази ария за това да се чувстваш изцяло строшен и разрушен... страданието на всеки е разнообразни, както и прагът на болежка ", стартира Сайръс. " Нося доста искра и своята ризница. Но нося и сърцето си, което неведнъж е разбивано ", продължи с откровенията тя, представена от Mirror.
 Майли Сайръс, Гуен Стефани, Блейк Шелтън и защо мечтае певицата
За какво си мечтае Майли Сайръс

Скромните фантазии на огромните звезди

Откровенията и сълзите на певицата пред целия свят можем да приемем единствено по един метод - като доказателство, че очевидно към момента страда по проваления си брак и по Лиъм Хемсуърт . Скорошната разлъка и с последната й половинка Коди Симпсън също сигурно е съдействала за тъгата, която Майли даже не се пробва да скрие.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР