И тази година, аутсорсинг компанията TELUS International Europe продължава инициативата

...
И тази година, аутсорсинг компанията TELUS International Europe продължава инициативата
Коментари Харесай

TELUS International Europe продължава инициативата си „Мога там. Искам тук“

И тази година, аутсорсинг компанията TELUS International Europe продължава самодейността си „ Мога там. Искам тук “, с която предизвиква българите, които живеят зад граница и владеят 2 западни езика, опцията да се завърнат вкъщи и да развиват международна кариера в България.

Днес стана ясно, че компанията ще продължи да оказва помощ на българи да се завръщат от чужбина, посредством специфичен пакет за релокация, който включва сумата от 5 хиляди лева, самолетен билет до България, подпомагане от HR екипа при определяне, документи и търсене на квартира, както и едномесечно настаняване в хотел при потребност.

В рамките на годишната среща на бизнеса с държавното управление, Ксавие Марсенак, вицепредседател на борда на шефовете на TELUS International Europe, предложения бизнеса и страната да се обединят: „ За половин година успяхме да върнем 30 българи, с помощта на целенасочените старания единствено на нашата компания. Напълно действително е, в случай че бизнесът сплоти старания с страната, за една година да върнем 1000 надарени българи у нас “, изясни той.

TELUS International започва самодейността „ Мога там. Искам тук “ в края на юни предходната година. Оттогава до момента в нея са кандидатствали над 1000 души, живеещи на 5 континента. 30 българи от Испания, Норвегия, Франция, Италия, Швеция и Германия към този момент се завърнаха в страната и започнаха работа в TELUS International Europe.

Сред тях е 23 годишният Пламен Петков, който живее в Испания, където учи и работи в областта на туризма. След повече от 15 години в чужбина, той взима решението да се върне в България, с помощта на самодейността “Мога там. Искам тук ”. След връщането си у нас през август предходната година, Пламен е част от екипа на TELUS International, който работи за една от водещите международни компании в областта на онлайн игрите: " Много съм благополучен и се гордея с решението си да се върна, одобрявам работата си и това, с което се занимавам. Най-хубавото са хората, с които споделям времето си в благата ми и обичана България. Радвам се, че в границите на компанията намирам доста благоприятни условия за развиване и виждам бъдещето си тъкмо тук. "
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР