И така, за ден 2 от постите предложението ми е

...
И така, за ден 2 от постите предложението ми е
Коментари Харесай

Коледните пости на едно момче: Какво да хапнем, ден 2

И по този начин, за ден 2 от постите предлагането ми е за. Това съм поставила в чантата на моето момче дружно с няколко чери доматчета, обичаната ми, филийки самун и ябълка.

има високо наличие на въглехидрати, само че за сметка на това и също високо наличие на фибри. Последните забавят скоростта на мелене на комплицираните въглехидрати и по този начин.

В майонезата има витамин Е, селен, фолиати за добра мозъчна интензивност, манган, мед, магнезий - доста аргументи да включим слънчогледовите семки в менюто по време на пости.

Тези кюфтенца подготвих нощес за вечеря, дружно със задушени патладжан, моркови, лук, чесън и домати. Кюфтенцата са страхотни, тъй като можем да комбинираме с всевъзможни сосове или да използваме за бургери и сандвичи. Има и подготвени смеси за бургери, само че аз персонално съм претенциозна на тематика подправки и избирам най-често, (а и в случай че имам време) да избера персонално какви подправки да има. Тук те са майорана, куркума, риган, чесново брашно, индийско орехче, кимион и хималайска сол.



Тук можете да видите по какъв начин да си извършите

Така наподобява работният ден на едно момче, което пости:


Надявам се да ви е потребно и да ви въодушеви за вашите менюта за Коледни пости. Ще се веселя да споделите този пост, с цел да доближи до повече хора.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР