И така, България отново попада в локдаун! Отново четем разтърсващи

...
И така, България отново попада в локдаун! Отново четем разтърсващи
Коментари Харесай

Симов пита: Локдаунът ли беше целта на управляващите?

" И по този начин, България още веднъж попада в локдаун!
Отново четем разтърсващи заглавия и гледаме загрижените мутри на виновниците за злополуката. И, не, това не е политизация. Това е констатиране на явни обстоятелства. Правителството изцяло се провали със своя имунизационен проект. Нали си спомняте, по какъв начин няколко седмици слушахме напомпани приказки за " етапи ", по какъв начин рисковите групи ще бъдат ваксинирани първи, а по-късно методично и планово и всички останали българи, които желаят това?
 Борисов наруши мълчанието: Подкрепям въвеждането на нови ограничаващи ограничения Борисов наруши мълчанието: Подкрепям въвеждането на нови ограничаващи ограничения
" В началото на март споделих, че в случай че натискът върху здравната система се усили, няма да се поколебая да поддържа въвеждането на нови огр...
Провал първи: " етапите " изпушиха още първоначално. Аз персонално не видях даже обикновени първи проблясъци на осведомителна акция за имунизацията. Резултатът - доста хора отхвърлиха да се имунизират. И това не е патологично антиваксърство. Това беше естествена реакция на хора, потопени в коктейл от спорни информации и тайни теории, от една страна, и маниакален политически пиар - от друга ", във Facebook.
" Фазите изпушиха и оповестиха " зелените коридори ". Които гръмнаха на втория ден, поради неналичието на ваксини. И колкото и да ми се желае да кажа, че отговорни за това са корпоративните пазарни войни сред хищниците от компаниите-производители на ваксини и локалните им лобисти, това няма да е правилно. Вина носи българското държавно управление, което, дали от несръчност, дали поради лобизъм, не си е направило труда да диверсифицира доставките. А по-късно безусловно отхвърли да договаря за съветската и китайската ваксини. Защото за Борисов по-важни от здравето на българите се оказаха европейските наставления. Въпрос на цели.
Ако имунизацията вървеше по проект, през днешния ден нямаше да затъваме в тематиката за локдауните и да се усещаме като пленници на безпределно повтарящ се призрачен сън.
Правителството се държи толкоз несъответстващо в тази рецесия, толкоз малоумно и неуместно, че стартират да ме глождят подозрения, че всичко е направено преднамерено. За да бъдем принудени да вършим избори в цялостен локдаун с изцяло ошашавени и наплашени гласоподаватели, които се опасяват да излязат от вкъщи си, с цел да отидат до изборната секция. А тъкмо това, може би, е задачата на ръководещите - с всички административни и пропагандни средства, с които разполагат в арсенала си, да сведат изборната интензивност до оня хигиеничен най-малко, при който " административният избор " ще стане превалиращ в народен мащаб, а в случай че и да се наложат леки " корекции " при преброяванията, то ще е едвам се отрегулират избрани клиентелистки съдружни сделки и персонални " отмъщения " по изборните региони.
 Здравните управляващи оповестиха локдаун за цялата страна Здравните управляващи оповестиха локдаун за цялата страна
Здравният министър проф. Костадин Ангелов предлага нови ограничаващи ограничения от понеделник, които да бъдат в действие за период от 10 дни. Тов...
Ах, да, и да не забравяме, че - както опитът от последните изключителни локални избори сподели, - " мобилните секции " се държат в дълбока тактическа засада, само че във всеки един миг при нужда могат да изиграят ролята на " пощите на Байдън " - т.е. да показват най-висока " изборна интензивност " и съответните резултати, изключително от дребните, само че многочислени обитаеми места. Капка по капка - вир...
Не настоявам, че съм прав, само че подозрението изтезава освен мен. Просто, като виждам физиономиите на властта, към този момент съм подготвен да допускам във всяка черна предумисъл за обезпечаване на " служебна победа " на камората на извънредно изплашения от настроенията на хората и паникьосан Пръв водач на Републиката. Или най-малко в отлагане на неизбежната им мъка, която виждаме през днешния ден. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР