и се възползвате от специалния линк към офертата. Когато се

...
и се възползвате от специалния линк към офертата. Когато се
Коментари Харесай

Какво следва след началния бонус код от bwin спортни залози?

и се възползвате от специфичния линк към офертата. Когато се регистрирате в bwin България и депозирате най-малко 20 лв. по сметката си, ще ви бъде кредитиран бонус от 50 лв. Free bet. Стойността на промоцията е 100 % от първия ви депозит, а това, с което тя в действителност впечатлява, е неналичието на потребност от приплъзване на бонуса за евакуиране на облагите.

Правила на офертата

Промоцията е годна само след регистрация в bwin през линка на промоцията. Нужно е да извършите най-малък депозит от 20 лв. до 15 дни след регистрация, като депозити посредством Skrill, Neteller и Paysafe card не важат.

След като извършите депозита, вие ще получите
бонус безвъзмезден залог за 100 % до 50 лв.. Той ще бъде годен за спортни залози в границите на 14 дни. Безплатният залог би трябвало да се употребява като индивидуален преди началото на мач от спортната секция.

Няма ограничаване за типовете спорт, маркетите и коефициентите за изиграването му. Ако спечелите безвъзмезден
залог, ще получите чистата облага от залога си. Няма потребност да превъртате извоюваната сума, само че би трябвало да знаете, че нов клиент може да задейства единствено една начална оферта от bwin.

Как да активирате своя
бонус код?

За да вземете стремежи от вас код, би трябвало да отворите уеб страницата на компанията и да изберете бутон „ Регистрирайте се в този момент “. Ще ви се покаже формата за регистрация, която е от няколко стъпки и вие би трябвало деликатно да попълните данните си.

На последната стъпка ще видите бутон за привършване не регистрацията, посредством който ще създадете сметката си. Бонусите се задействат след направения първи депозит.

Потребителите на bwin може да бъдат доста удовлетворени от стартовата оферта на букмейкъра, която се предлага за български играчи. Спокойно може да я наредим измежду топ
бонусите за Спорт след българските букмейкъри.

Нужно ли е да се употребява
бонус код?

Стартовата оферта на bwin за спортни
залози не изисква потреблението на специфичен промо код, което значи, че може да я активирате, без да търсите подобен. Бонусът е годен единствено за нови клиенти на букмейкара, пребиваващи на територията на Република България.

Бонусът офертата съставлява 100 % до 222 лв. на първия депозит, който извършите в акаунта си. Имайте поради, че това би трябвало да стане до 7 дни след регистрация, с цел да получите
бонус. Той се превежда към сметката ви автоматизирано, без да е нужно да се изисква.

Промоцията е годна само за спортния раздел на уеб страницата и не важи за
залози в казиното или за игра на покер. След като получите бонус, няма да може да изтегляте средства от сметката си, до момента в който не извършите условията за приплъзване на промоцията.

Нужно е да разиграете общата сума на депозита и
бонуса пет пъти, с цел да може да теглите от сметката си. Превъртането би трябвало да се извърши на спортни залози с най-малък коефициент 1.75. Срокът за осъществяване на изискванията по бонуса е 30 дни. В противоположен случай bwin си резервира правото да анулира бонуса и всички насъбрани с него облаги.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР