И руският патриарх Кирил се обяви срещу започналия от Пригожин

...
И руският патриарх Кирил се обяви срещу започналия от Пригожин
Коментари Харесай

Антихристът патриарх Кирил заговори за братство и вразумяване, забрави, че се молеше за избиването на украинци

И съветският патриарх Кирил се разгласи против почналия от Пригожин и бойците му от ЧВК „ Вагнер “ бунт, заставайки на страната на Путин.

ТАСС съобщи посланието му: " Като насочвам молебствия за спокойно решение на актуалната обстановка, в качеството си на Предстоятел на Руската православна черква приканвам тези, които са взели оръжие и са подготвени да го насочат против своите братя, да се вразумят. Пред лицето на общата опасност е належащо да се резервира единомислието, да се преглътнат обидите и персоналните упоритости, колкото и мъчно да е това от време на време. Подкрепям напъните на съветския държавен глава да предотврати безредиците в нашата страна ", упорства съветският свещеник.

Според него военната борба е тестване, при което е още по-необходимо " да пазим единството на народа, да се молим на Бога, да поддържаме бойците и да се поддържаме взаимно по всички вероятни способи ". " Днес, когато нашите братя се борят и умират по фронтовете, самоотвержено изпълнявайки своя дълг, когато враговете поставят всички старания да унищожават Русия, опитът да се посее разкол в страната съставлява най-голямото закононарушение, което няма никакво опрощение ", споделя още Кирил.
Той не помни, че единствено преди година насърчаваше братоубийствената война на Русия против мирна Украйна и призоваваше посредством молебствия украинската войска да бъде разрушена, а Русия да бъде победител във войната. Същият Гундяев се оказа и първият патриарх в цялата човешка история, който се разгласи против Създателя, освещавайки ракетата " Сатана " и благославяйки в църквата на Военното министерство мюсюлманите на Кадиров да избиват православните християни в Украйна. Бог обаче отхвърли да чуе сатанинските му молебствия – съветската войска е тотално губеща, демобилизирана, Украйна е в нахлуване, а готвачът се е амбицирал за „ сготви “ господаря си, започвайки бунт против незаконните политики на Кремъл.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР