И разведени родители се събират заради децата“. Това коментира в

...
И разведени родители се събират заради децата“. Това коментира в
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Президентът Румен Радев счупи политическия модел

„ И разведени родители се събират поради децата “. Това разяснява в предаването по бТВ „ Лице в лице “ някогашният министър на финансите от ГЕРБ Владислав Горанов.

„ Има доста аргументи да се направи едно постоянно държавно управление, с цел да има парламент, който да взима решения. Имаме " План за възобновяване и резистентност ", който не може да започва дейно, има упования за присъединение към еврозоната, има война “, добави той.

„ ГЕРБ не е в изолираност, тъй като е най-голямата партия. Понеже не могат да победят Борисов, се пробват да го накарат да изчезне. Борисов не е единствено ГЕРБ. Това е партия, която построи личен живот. Утре може да наредим да няма Българска социалистическа партия. Така не работи политическият живот “, сподели още Горанов.

Според него президентът Румен Радев е счупил политическия модел в страната.

„ Той евентуално потрива ръце, че президентството е мощно, само че Народното събрание загуби своята функционалност. Новите 240 депутати не могат да дадат отговор по какъв начин да се решат проблемите, тъй като не си приказват. Не знам дали Плевнелиев и Паси могат да изиграят ролята на сватбен съветник “, добави още някогашният финансов министър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР