и Рафаел Надал са двама от най-великите тенисисти в историята

...
и Рафаел Надал са двама от най-великите тенисисти в историята
Коментари Харесай

ВИДЕО: Когато Федерер имитира Надал в мач срещу него

и Рафаел Надал са двама от най-великите тенисисти в историята на спорта. Съперничеството сред тях продължава към този момент две десетилетия, въпреки и в последните години травми да им попречиха да играят непрекъснато на висота.
Въпреки конкуренцията за това какъв да е №1 в Надал и Федерер постоянно са поддържали доста положителни другарски връзки, демонстриране неведнъж през годините. Един от занимателните мигове с присъединяване на двамата тенисисти бе през 2010-а, когато играха в благотворителен мач.
се изправи против Федерер в мач на двойки, в който сътрудник на испанеца бе Андре Агаси, а на швейцареца - Пийт Сампрас. В даден миг от срещата Федерер бе предизвикан, че не е кадърен да имитира Надал. Швейцарецът обаче сподели, че и с това може да се оправи.
Федерер организира разиграване напълно в жанр Надал, като издаваше звуци при всеки удар на топката - нещо, което е неприсъщо за неговия жанр на игра. Швейцарецът даже изпълняваше форхенда по метода, по който го прави Надал. А в последна сметка Федерер даже завоюва разиграването, провокирайки Надал да прати топката в мрежата.
Вижте по какъв начин Федерер имитира Надал във видеото:
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР