“, , “ и “ проведоха среща като част от

...
“, , “ и “ проведоха среща като част от
Коментари Харесай

ПП, БСП, ДБ и „Български възход“ обсъдиха приоритети


„ “,, „ “ и „ “ организираха среща като част от диалозите за сформиране на държавно управление с втория мандат.

„ Вървим към подготовка на програмна декларация, в която да бъдат включени съществени национални цели и съответни задания за тяхното реализиране “. Това съобщи препоръчаният за министър-председател от Политическа партия акад. Николай Денков.

„ Ще работим в почивните дни. Молбата ми е да има контактно лице. След Нова година ще създадем срещи, с цел да забележим дали вярно сме отразили всичко, а по-късно документът ще бъде показан пред по-широка публика “, добави той.

Денков дефинира срещата като градивна, а по време на нея са били реализирани взаимни отстъпки.

„ Ние сме тук в знам на удостоверение на нашето разбиране, че страната има потребност от работещо държавно управление. ще взе участие интензивно във всевъзможни форми на диалог “, изясни Атанас Зафиров от.

и не се отзоваха на поканата за диалози.

„ Това, че тук има празни столове за мен е разочароващо. Казвам го като представител на групировка, която се срещна с проф. Николай Габровски и, когато желаеха да обсъждаме техните цели. Отговорността ни е всички да участваме в тези старания, тъй като страната би трябвало да продължи напред “, акцентира съпредседателят на Демократична България.

От „ “ също подчертаха, че страната има потребност от постоянен кабинет за решение на икономическата рецесия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР