И понеже „нито един суджук не бил стигнал до премиера

...
И понеже „нито един суджук не бил стигнал до премиера
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО ОТ КУХНЯТА: В добричкия месокомбинат правели суджука за премиера в отделна серия по специална рецепта!

И тъй като „ нито един суджук не бил стигнал до премиера Бойко Борисов “, и тъй като умопомрачаващата Румяна Арнаудова дойде да „ проверява “ в Добрич, дружно със специфични елементи, с бронежилетки и дългоцевно оръжие, с цел да „ се борят със суджуците “, като че в Добрич се намира Ал Кайда, АФЕРА обръща внимание на „ познавач “ Румяна Арнаудова и прокуратурата: прокуратураПо информация на брилянтни източници на АФЕРА, информация, която по този начин и всите специфични елементи, заедно с Арнаудова начело, очевадно не желаят да прихванат и да проверяват:

- в Месокомбината в Добрич серията суджук и други деликатеси, която е била за премиера, до който другояче „ не бил достигнал нито един суджук “, е изготвяна настрана от индустриалната серия, по друга рецепта, правена за него. - Лично депутата от Добрич Живко Мартинов всеки вторник, всяка седмица, в багажника на персоналната си кола, е носил на премиера до който другояче „ не е достигнал нито един суджук “, избрани количества. - Никой на никое място не е мъкнал 4 тона суджук, както се внушаваше от формалните известия, с цел да бъде „ изваден “ Борисов, като облажил се от суджука.

Като точно носения суджук не е част от серийното произвеждане, а продукция особено направена за него, носена в багажника на депутата към оня, „ до който другояче не достигнал нито един суджук “. Тази информация може да бъде тествана при положително предпочитание от „ познавач “ Арнаудова и „ познавач “ частите, които пазели „ очевидците “, единствено в случай че има положително предпочитание прокуратурата да стигне ДО ЦЯЛАТА ИСТИНА, а не само до онази, която да измъкне премиера „ чист “ от големия скандал

. БОЙКО БОРИСОВИ лайна да си изиска човек, би трябвало да е от името на Боко! Субординация, братче! Възможна е и друга трактовка! Понеже батките от ГЕРБ са много тъпи копелете и си мислят, че всичко им се поставя, само че от името на Главната Батка, с цел да не скапват положителното усещане!

Източник: Афера
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР