И петият опит за избор на шеф на Столичния общински

...
И петият опит за избор на шеф на Столичния общински
Коментари Харесай

И петият опит за шеф на СОС се провали


И петият опит за избор на началник на Столичния общински съвет се провали. Този път изборът беше сред двама претенденти - доайенът Грети Стефанова от ПП-ДБ-СС и Пламен Данаилов от Има Такъв Народ, само че нито един от тях не съумя да събере нужните 31 гласа. Българска социалистическа партия и " Възраждане " напуснаха съвещанието и не издигнаха този път претенденти.

След гласуването се разгласи отмора, с цел да се направи нещо като председателски съвет и да се реши по кое време ще е идващият избор. 

Общинските съветници ще би трябвало да си изберат ръководител доникъде на февруари, тъй като в противоположен случай ще се насрочат нови избори за СОС. 

" Когато приказваме за отговорност е добре и тези, които са управлявали, също да поемат своята. Отказвам да ми се вменява отговорност за неща, които са основани от други. Проблемът с милионите за водния цикъл е завещан от предходната администрация. 70 милиона, които би трябвало да се платят и 0 лв. в сметката. Това е наследството, с което аз би трябвало да се оправям. Аз съм този, който търси решенията, в това число всичко обвързвано с общинския съвет ", сподели кметът на София Васил Терзиев по време на съвещанието.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР