И папа Франциск кацна там, бурята от измишльотини за делегацията

...
И папа Франциск кацна там, бурята от измишльотини за делегацията
Коментари Харесай

Защо Борисов кацна на Военновъздушна база Андрюс

И папа Франциск кацна там, бурята от измислици за делегацията в Съединени американски щати е обидна, разгласи Борислав Цеков
Всичко може, но цялата тази стихия от измислици по адрес на идването на българската делегация във Вашингтон, е много глупава и наскърбява страната ни. Това написа във фейсбук Борислав Цеков, създател на Института за съвременна политика. И добави: „ Не е необикновен белег на опозиционност и рецензия към държавното управление да се дърдорят глупости, че били кацнали на " селскостопанско летище ", че никой не ги посрещнал и прочие ” Затова Цеков съобщи, че като човек, който познава Америка и знае по какъв начин се провеждат държавни визити ще даде обяснения по тематиката.

Ето какво гласи постът му:

Всичко може, но цялата тази стихия от измислици по адрес на идването на българската делегация във Вашингтон, е много глупава и наскърбява страната ни. Не е необикновен белег на опозиционност и рецензия към държавното управление да се дърдорят глупости, че били кацнали на " селскостопанско летище ", че никой не ги посрещнал и прочие Затова си разрешавам да дам някои обяснения, като човек, който познава Америка и знае по какъв начин се провеждат държавни визити там:

1. Нашата делегация /оставям настрани небрежния, казано вежливо, метод, по който наподобяват министрите Дончев и Каракачанов!/ кацна на летището на Военновъздушна база " Андрюс ". Дори и без да се знае тази инфомация, всеки, който познава региона, би разпознал това военно летище даже единствено от видеозаписа, който шества из ФБ, изключително в случай, че в един кадър има и синята емблема на летището.
2. Обичайна процедура е там да кацат непознати делегации в случаите, когато не пътуват с гражданските авиолинии, а със личен държавен аероплан, с какъвто идва българската делегация. И папа Франциск при последното си посещаване кацна на база " Андрюс ", и доста други държавни и държавни ръководители. Пак споделям, това зависи основно от събитието дали идват с цивилен авиолинии /тогава всекидневно кацат на летище " Дълес " /, или са с държавен аероплан.
3. Що се отнася до посрещането, то е също по нормалния протокол на Белия дом - непознати министър председатели се посрещат на самото летище от някой зам.министър и командващия на въздушната база /когато се каца там/, а формалното посрещане се прави в Белия дом.
Въобще, дано се отнасяме по-сериозно към такива тематики. Важното е дали и какви резултати за България ще има тази аудиенция и дали българската делегация ще показва потенциал и подготвеност да реализира освен това от едно рутинно посещаване с рутинни тематики от двустранните връзки. Предстои да забележим.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР