И от Плевен се появи видеозапис с обиди в детска

...
И от Плевен се появи видеозапис с обиди в детска
Коментари Харесай

Видеозапис с обиди се появи и от детска градина в Плевен

И от Плевен се появи видеозапис с обиди в детска градина . От общината започнаха незабавна инспекция на заведението, за което се твърди, че има отношение към записа.
До този миг няма подадени тъжби за нарушавания, заяви заместник-кметът Стефан Милев пред БНР.

Ако се открият нарушавания, отговорните ще си понесат строги санкции , сподели заместител кметът Стефан Милев.

При инспекцията се чака всички пояснения, дадени от директорката, да бъдат на книжен притежател и да бъдат предадени в община Плевен. Така може да подхващат дисциплинарни санкции против директорката.

Това, което директорката би трябвало да направи от тук нататък, е да изиска писмени пояснения от госпожите и да им наложи дисциплинарни санкции и уволнения, стана ясно от думите на зам.-кмета.

Той разясни, че няма постъпили тъжби от родители , чиито деца са в градина №10. Общината не разпъва чадър над никого, още повече, когато става въпрос за нашите деца, добави Милев.

 Родители стачкуваха против насилието в детските градини
Родители стачкуваха против насилието в детските градини

Според протестиращите слагането на камери е част от решението

Припомняме, в събота и неделя имаше митинги в Бургас, Варна, Пазарджик от родители, които желаят да има мандатност на шефовете в детските градини. Някои от тях чакат да се слагат видеокамери в градините, само че признават, че това не е решение на проблемите.

Повод за митингите бе видеозапис от детска градина в Бургас. Видеоклипът е изработен със скрита камера и демонстрира по какъв начин две от учителките в детското заведение удрят, скубят и наскърбяват децата. Скандалното видео е направено в детска градина " Брезичка " в бургаския комплекс " Славейков ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР